News

Als nieuw algemeen directeur gaat Cees Driebergen (50 jaar) vanaf 15 oktober aan de slag bij de ADO Den Haag. Zowel de Algemene vergadering van Aandeelhouders als de Raad van Commissarissen hebben de keuze voor Driebergen goed gekeurd, waarna hij woensdagmiddag 5 oktober is gepresenteerd aan de pers.

Henk Jagersma, als Voorzitter van de Raad van Commissarissen over deze aanstelling: "Met Cees Driebergen haalt ADO Den Haag een zeer ervaren iemand binnen om het beleidsplan verder uit te voeren. Een beleidsplan dat ADO Den Haag duurzaam naar het linkerrijtje moet brengen en ADO Den Haag stevig commercieel en maatschappelijk verankert in de stad en regio."

Cees Driebergen heeft voor ADO Den Haag een zeer relevante commerciële en financiële ervaring als partner van een accountants bureau (Driebergen & Driebergen) en zijn eigen adviesbureau. Daarnaast is Driebergen al ruim 10 jaar in de voetbalwereld actief, bijvoorbeeld als voorzitter van Rijnburgse Boys. Ook is hij geen onbekende bij de KNVB, hij was regioafgevaardigde, en door allerlei nevenfuncties is hij enorm betrokken bij de gehele Bollenstreek waar voetbal steeds weer hoogtij viert.