News

Op 12 oktober a.s. houdt kindercentrum In de Wolken op Ypenburg open huis. U bent van harte welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen. Hoogtepunt is de opening van het vernieuwde dakterras met voetbaldak door profvoetballers Charlton Vicento, Jordy Strooker (ADO Den Haag) en Tommie Beugelsdijk (FC Dordrecht). Behalve het dakterras wordt ook de natuurtuin bij het kinderdagverblijf geopend.

Op woensdag 12 oktober van 15.30-18.00 uur is er veel te doen voor ouders, buurtbewoners en grote en kleine kinderen. De medewerkers zorgen voor groot en klein voor een middag vol activiteiten en informatie. Zo zijn er rondleidingen, is er een braderie en kunnen kinderen aan verschillende workshops deelnemen zoals Bollywood dansen, creatief met pasta, goal schieten en nog veel meer. Ook kan er een kijkje genomen worden in de nieuwe tuinen. In de natuurtuin bij het kinderdagverblijf staat natuurbeleving centraal. Er is een moestuin, er zijn wilgenhutten en er ligt een speeltunnel waarin kinderen zich terug kunnen trekken. Hierdoor is er een tuin ontstaan die kinderen prikkelt in hun fantasie, steeds een andere omgeving vormt en die uitdaagt tot verschillende soorten spel. Een tuin waarin ieder kind zich thuis voelt en de natuur van dichtbij kan beleven.

Het dakterras is vanaf nu een uitdagende speelplaats voor de oudere kinderen. Behalve de mogelijkheid om een partijtje te voetballen, is er ruimte om te loungen, te spelen en te tuinieren. Kortom twee tuinen met voor ieder kind wat wils. Tuinen die In de Wolken leuker maken. Kindercentrum In de Wolken is een vestiging van Stichting Rijswijkse Kinderopvang, met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan het Wethouder Fisherplantsoen in Den Haag (Ypenburg). Het kinderdagverblijf werkt met verticale groepen. In de Wolken is geschikt voor kinderen vanaf 6 weken t/m 7 jaar en werkt samen met het nabijgelegen BSO Wings. Voor meer informatie: tel. 088 0017100 of kijk op http://www.kinderopvang-plein.nl.