ADO Den Haag onder 21 heeft in de uitwedstrijd tegen SJC 1 onnodig puntenverlies geleden. In een povere eerste helft was er een klein kansje voor ADO Den Haag via een kopbal van Serano van der Hurk na een voorzet van Ricardo Samoender.

Dat dit het enige hoogtepunt van de eerste helft was geeft aan dat de eerste helft niet spectaculair was en zich vooral op het middenveld afspeelde en op de helft van SJC. Dit kwam vooral doordat SJC met 9 man achter de bal speelde en ADO Den Haag in de eerste helft niet het vermogen had om dwingend te spelen en kansen af te dwingen. In de 2e helft lukte het ADO Den Haag wel om dwingender te spelen, maar de score werd in het andere doel geopend. Na een dieptebal gingen Kevin Schutte en Mohammed Naciri een duel aan dat door laatst genoemde werd gewonnen waardoor hij alleen voor Ricardo Kieboom kwam en beheerst de 1-0 scoorde. Lang kon SJC niet van de voorsprong genieten want nog geen 1 minuut later was het al 1-1 na een goed schot van Andre Ntambue vanaf de rand van het strafschopgebied.

ADO Den Haag bleef hierna de betere ploeg, maar het lukte niet om echt grote kansen af te dwingen. In de 75e minuut kreeg Serano van der Hurk een goede kans na een voorzet van Jaap van Duijn, maar zijn inzet ging net naast het doel. In de 80e minuut de laatste grote kans voor ADO Den Haag via een schot van Jaap van Duijn, maar keeper Andrew Jansen kon redding brengen. De laatste 10 minuten had ADO Den Haag een groot veldoverwicht en dwong een aantal corners af, maar werd niet meer gevaarlijk waardoor de wedstrijd eindigde in 1-1 en ADO Den Haag twee kostbare punten in Noordwijk moest achterlaten.

Opstelling: Ricardo Kieboom; Serghinio Hijnes, Glenn Boon, Kevin Schutte, Ricardo Samoender, Tom Broekhuizen, Jaap van Duyn, Diederick Hoogerwaard (73e Justin Lopes), Serano van der Hurk, Steven Sanchez Angulo en Andre Ntambue