Bij de opleiding waren er wisselende resultaten. ADO Den Haag onder 19 behaalde een kleine overwinning tegen Young Boys A1 en ADO Den Haag onder 16 en onder 15 verloren hun wedstrijden tegen FC Den Bosch B1 en Vitesse/AGOVV met een doelpunt verschil. ADO Den Haag onder 14 behaalde een eenvoudige overwinning op Almere City C2. Verlies was er voor ADO Den Haag onder 13 en onder 12 tegen respectievelijk Feyenoord/Excelsior D1 en Haaglandia D1. Onze jongste jeugd won tenslotte de wedstrijd de wedstrijd tegen BMT D1. Hieronder de verslagen van de gespeelde wedstrijden.

Young Boys A1 - ADO Den Haag onder 19 0 – 1 Na een drietal aanvangstijden te hebben gewijzigd werd de wedstrijd eindelijk vastgesteld om 12:00 uur bij sv Davo United. Tijdens de wedstrijd zakt Young Boys in en laat ADO Den Haag het spel maken. In de 5e minuut is de eerste kans voor ADO Den Haag. Jorn van Lunteren, zijn schot gaat nipt voor langs. Niet veel later krijgt Thomas Tavilla een goede kans na een fantastische cross echter hij stuit op de keeper. In de 24e minuut krijgt ADO Den Haag een corner en de afgeslagen bal valt voor de voeten van Steve van Kesteren die verwoestend onderkant lat de 0-1 binnen schiet. ADO Den Haag komt niet door de muur die Young Boys neer zet en zo bereiken beide ploegen de rust met stand van 0-1. Na de rust start Young Boys iets aanvallender. Mitchell de Vlugt brengt Mailison Lima Duarte Lopes in stelling alleen zijn kans gaat over. ADO Den Haag heeft veel bal bezit maar Young Boys verdedigt zeer compact. De kans van Thomas Tavilla is in de 57e minuut middels het hoofd nog de gevaarlijkste. Verder dan komt ADO Den Haag niet waardoor de eindstand 0-1 wordt en ADO Den Haag ook zijn 3e wedstrijd wint. Opstelling: Tom Salimi Chogani, Mike van Toor, Steve van Kesteren, Aleksander Bjelica, Hakan Bayram, Mike Tros, Mitchell de Vlugt (62e Jordy van der Winden), Jorn van Lunteren, Giovanni Korte (45e Mailison Lima Duarte Lopes), Papito Merencia (67e Remco van Wingerden), Tomas Tavilla (86e Caglat Atis) ADO Den Haag onder 17 – vrij ADO Den Haag onder 16 – FC Den Bosch B1 1 – 2 ADO Den Haag Onder 16 heeft de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch ongelukkig met 1-2 verloren. ADO Den Haag begon goed aan de wedstrijd en kreeg via Jersylee Riley 2 grote kansen op een 1-0 voorsprong, maar zijn inzetten gingen voorlangs. Na ongeveer 20 minuten spelen kwam FC Den Bosch op een 1-0 voorsprong nadat een vrije trap ongelukkig in het Haagse doel belandde. Dit was ook tevens de ruststand. In de 2e helft probeerde ADO Den Haag druk te zetten op het doel van de tegenstander, maar dit lukte pas de laatste 20 minuten. ADO Den Haag kreeg hierdoor een paar kansen, maar het lukte niet om de doelman van FC Den Bosch te passeren. Ongeveer 10 minuten voor tijd rondde FC Den Bosch een counter goed af en bracht de stand op 0-2. ADO Den Haag bleef knokken voor een punt en 2 minuten voor tijd scoorde Hector Hevel de 1-2. In blessuretijd kreeg ADO Den Haag nog een goede kans op 2-2, maar de vrije trap van Hector Hevel ging net naast waardoor de eindstand 1-2 werd.

Opstelling ADO Den Haag: Mark Jacobs, Darryl Jodhabier, Jaimy de Groot, Kevin Sanchez Gomez, Pepijn van Zwieten de Blom, Mitchell Weissenberg, Jeffrey van Roon, Clinton Delali (40e Jermaine Mezach (55e Kevin Jacobs), Hector Hevel en Jersylee Riley (55e Tom Duindam) ADO Den Haag onder 15 – Vitesse/AGOVV C1 3 – 4 ADO Den Haag begon vandaag niet scherp aan de wedstrijd en Vitesse/AGOVV scoorde met een fraai afstandschot 0-1 na 4 minuten. Na 9 minuten stond de 0-2 al op het scorebord. Vitesse/AGOVV was veel scherper in de duels en ADO Den Haag speelde te afwachtend. ADO den Haag herpakte zichzelf en ging iets beter voetballen in de 29e minuut brak Joey van de Berg door en met een fraaie voorzet bracht hij Karim Loukili in stelling die hem fraai afmaakte 1-2. Vitesse/AGOVV maakte 1 minuut voor rust nog een doelpunt waardoor de ruststand 1-3 was. In de 2e helft golfde het spel op en neer en in de 42e minuut maakte Vitesse de 1-4 en leek de wedstrijd gespeeld..Het Haags kwartiertje brak aan en ADO Den Haag begon de jacht naar doelpunten in de 67e minuut gaf Segun Owobawele een pass op Jesse Mulder die de 2-4 op het scorebord bracht en in de 67e minuut liet Nikki Baggerman de 3-4 aantekenen. ADO Den Haag ging nog voor de gelijkmaker maar kwam net iets te kort waardoor de eindstand 3-4 bleef in het voordeel van Vitesse/AGOVV.

ADO Den Haag onder 14 – Almere City onder 14 3 – 0 Na het gelijke spel van vorige week tegen FC Utrecht heeft ADO Den Haag onder 14 de derde wedstrijd in de competitie met 3-0 gewonnen van Almere City FC onder 14. ADO Den Haag begon overtuigend aan de wedstrijd wat in de 3e minuut resulteerde in de 1-0 door Loyd van der Wilden. Helaas sprong ADO Den Haag daarna wat slordig om met de kansen. Pas in de 30ste minuut was wederom Loyd van der Wilden die de 2-0 liet aantekenen. Dit was tevens de rusttand. De tweede helft was erg rommelig mede door de hoeveelheid kaarten die er door de scheidsrechter werden gegeven. In de 58e minuut was het Vinny Pesoal die de wedstrijd definitief op slot deed door de 3-0 te scoren. Volgende week de uitwedstrijd tegen FC Groningen/Cambuur C2 in Leeuwarden. Dan is het zaak dat ADO Den Haag C2 de lijn van deze zaterdag kan doorzetten.

Feyenoord/Excelsior D1 – ADO Den Haag onder 13 1 – 0 ADO Den Haag onder 13 voetbalde in de wedstrijd tegen Feyenoord/Excelsior onder 13 voornamelijk op de helft van Feyenoord/Excelsior en kreeg na 5 minuten een goede kans maar de bal belande op de lat. Feyenoord/Excelsior raakte de lat na 10 minuten maar wist de terug springende bal in te koppen 1-0. ADO Den Haag bleef de betere ploeg en kreeg ook nog een paar kansjes. In 2e helft een veel beter voetballend ADO Den Haag dat zijn tegenstander geen kans gaf en veel druk zetten en op jacht ging naar de gelijk maker Het scoren bleef heellaas uit waar door wij de punten niet mee konden nemen. Haaglandia D1 – ADO Den Haag onder 12 2 – 1 Vandaag stond voor de D2 de wedstrijd tegen Haaglandia op het programma. Wetende dat Haaglandia vorige week een goed resultaat had neergezet tegen Sparta waren we dus vooraf al goed gewaarschuwd. We begonnen de wedstrijd goed. Maar na een minuut of 10 waren we steeds in de duels net de mindere ploeg. We kwamen hierdoor dan ook in de problemen en daar profiteerde Haaglandia goed van en kwam op 1-0 via een goede aanval. Verder in de eerste helft hebben we goed en compact verdedigd wat een goed ontwikkelingspunt was in de wedstrijd. De 2de helft ging van start en we kwamen sterker uit de startbokken! Zowaar kreeg Gino Bergwerf de eerste kans door goed doorlopen tijdens het druk zetten. De keeper van Haaglandia pakte echter het schot van Gino. Helaas was er een moment van Haaglandia waarbij we niet scherp waren en de 2-0 viel. Helaas we waren net sterker aan het worden in de wedstrijd! We groeide in de wedstrijd en wonnen goed onze duels. Dat gaf ons veel vertrouwen. Met Maarten Janssen voorop in de strijd wonnen we goed onze persoonlijke duels en creëerde hiervandaan ook kansen. Door goed bijsluiten van Sem Plezier kwamen we tot scoren!! Een goed doelpunt met het linkerbeen! De gehele 2de helft bleven we de betere ploeg helaas kwamen we niet meer tot scoren. Door veel inzet en kracht heeft het gehele elftal laten zien dat we voor elkaar door het vuur gaan en dat is belangrijker dan winst in punten! Goed gedaan en nu verder werken naar SVV. BMT D1 – ADO Den Haag onder 11 3 – 4 ADO Den Haag onder 11 speelde een uitstekende 1e helft tegen BMT D1. Vanaf de achterhoede werden en goede combinaties gespeeld. Ook de scheidsrechter genoot van ons spel, want hij liet in de eerste helft 40 minuten spelen. De ruststand was 1-3. In de 2e helft gooide BMT het over een andere boeg en ging steviger spelen. ADO Den Haag onder 11 was hierdoor geïntimideerd, maar bleef voetballen waardoor er uiteindelijk een 3-4 overwinning uit het vuur werd gesleept.

Uitslagen zaterdag 17 september 2011 Young Boys A1 - ADO Den Haag onder 19 0 – 1 ADO Den Haag onder 17 - vrij ADO Den Haag onder 16 - FC Den Bosch B1 1 – 2 ADO Den Haag onder 15 - Vitesse/AGOVV C1 3 – 4 ADO Den Haag onder 14 - Almere City C2 3 – 0 Feyenoord/Excelsior D1 - ADO Den Haag onder 13 1 – 0 Haaglandia D1 - ADO Den Haag onder 12 2 – 1 BMT D1 - ADO Den Haag onder 11 3 – 4 Programma zondag 18 september 2011 ADO Den Haag onder 21 - HVV 1 14.00 uur