Donderdag 25 augustus speelden de vrouwen van ADO Den Haag hun laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op de competitie. Tegen sc Woerden Jongens O17 werd in Woerden met 2-3 gewonnen.

De eerste helft hadden de Haagse vrouwen fysiek nog wat moeite met hun tegenstanders en kon sc Woerden het tempo volgen. Na de openingstreffer van Lisanne Grimberg (0-1) werd het zelfs 2-1 voor sc Woerden. Echter na de rust herpakte de groengele brigade zich volledig. Direct na rust was het Marelle Worm die uit een corner knap de 2-2 inschoot. Daarna werd de tegenstander op alle fronten afgetroefd. Het enige smetje was misschien een aantal opgelegde kansen die de Haagse ploeg vervolgens miste. Echter na een vloeiende combinatie werd een aanval door de 18-jarige jeudinternational Eshly Bakker met een snoeihard schot knap afgerond. De Haagse selectie van trainer/coach Sarina Wiegman en assistent-trainer Marcel Valk lijkt klaar voor het grotere werk. Op vrijdag 2 september is FC Zwolle uit in de competitie de eerste tegenstander. ADO Den Haag wil het publiek in eigen stadion dit seizoen attractief topvoetbal laten zien. Winnen is het belangrijkste, het liefst zo mooi mogelijk. Het gehele team en de staf willen maar één ding en dat is landskampioen worden. Op vrijdag 9 september om 19:30 uur staat de eerste thuiswedstrijd tegen sc Telstar (voorheen AZ) op het programma.