News

ADO Den Haag onder 19 speelde in de 2e bekerwedstrijd gelijk tegen Sparta A1, terwijl ADO Den Haag onder 16 een dik verdiende zege boekte op de leeftijdsgenoten van Ajax. ADO Den Haag onder 15 (tegen AFC) en onder 11 (tegen Quick) wonnen hun bekerwedstrijden terwijl ADO Den Haag onder 13 gelijkspeelde tegen FC Utrecht D1. ADO Den Haag onder 17 tenslotte begon de competitie uitstekend via een 7-1 overwinning op Roda JC B1. Hieronder de verslagen van de gespeelde wedstrijden.

Sparta R. A1 – ADO Den Haag onder 19 0 – 0 ADO Den Haag A1 trof na de 12-0 zege op Quick Boys A1 vorige week met Sparta A1 een serieuzere tegenstander in de beker. In een gelijkopgaande eerste helft trof Sparta de lat en ADO Den Haag de paal waardoor de ruststand 0- 0 was. In de 2e helft krijgt ADO Den Haag een goede kans via een tegen een met de keeper, maar de Rotterdamse goalie kwam als winnaar uit de strijd. Ook Sparta liet nog van zich horen en schoot een bal op de lat. Gescoord werd er verder niet waardoor de eindstand 0-0 werd en ADO Den Haag een goede uitgangspositie heeft om de volgende bekerronde te halen. Opstelling ADO Den Haag Bas Meeuwissen (46e Mike ten Kroode), Mike van Toor, Dylan de Braal, Aleksander Bjelica, Remco van Wingerden, Mike Tros, Tomas Tavilla (63e Indrissah Conteh-73e Mart Spierdijk)), Jorn van Lunteren, Giovanni Korte (83e Caglar Atis), Papito Merencia, Jordy van der Winden (18e Mailison Lima Duarte Lopes). ADO Den Haag onder 17 – Roda JC B1 7 – 1 De seizoensopener tegen Roda JC leverde voor ADO Den Haag onder 17 een zevenklapper op. De kansen in de openingsfase van de wedstrijd vlogen je om de oren maar het was Roda JC dat na 8 minuten de score opende na een dekkingsfout bij een corner; 0-1 ADO Den Haag liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en ging door waar het gebleven was. Vroeg druk zetten en Roda JC opjagen. In de 13e minuut werd dan ook door Danny Bakker de gelijkmaker gemaakt. Achtereenvolgens Desco, Akin en wederom Desco zorgde voor een 4-1 ruststand. De 4-1- was een counter uit het boekje nadat Roda JC een vrije trap mocht nemen. Via 4 schrijven werd uiteindelijk Desco gevonden die beheerst scoorde. Domper op de 1e helft was de rode kaart na 40 minuten voor Dave Koek na een ongelukkige actie. De tweede helft had een min op meer zelfde beeld. Roda JC wilde wel maar kon niet en ADO Den Haag speelde de wedstrijd met 10 man gedegen uit. Het wist de score zelfs nog met drie doelpunten uit te bouwen. 2x Marc du Chatinier en invaller Damian McIntosch zorhde ervoor dat de zevenklapper werd bereikt. Opstelling ADO Den Haag: Maarten v/d Want, Richelo Fecunda (65e Damian Mac Intosch), Dave Koek, Joel da Vega, Robin v/d Meer, Chris Rog, Akin Arslan (57e Raychelo Fecunda), Danny Bakker, Mark du Chatenier, Desko Destanovic (70e Hector Hevel), Tom van Veen.

ADO Den Haag onder 16 – Ajax B2 2 – 1 Vandaag op de aftrap de ontmoeting met Ajax met soms winterse omstandigheden. Beide ploegen hadden het strijdplan gekozen om voetballend het verschil te maken. De eerste helft was gelijk opgaand met lichte kansen voor ADO Den Haag. Na een leuke 1e helft stond de teller aan beide kanten nog op 0. De 2e helft gingen beide ploegen verder zoals deze in de eerste helft geëindigd waren wat voor het publiek een mooi schouwspel was. Ajax brak als eerste de ban om in de 62e minuut de score te openen. ADO Den Haag bleef goed vanuit de organisatie voetballen en deelde al enige speldprikken uit. In de 70e minuut kwam uiteindelijke de verdiende gelijkmaker via Jermaine Mezach die koel alleen voor de doelman zijn kwaliteiten liet zien (1-1) ADO Den Haag putte hier geloof uit en al snel was de beloning een feit. Na een goede interceptie en dito afwerking bracht Clinto Delali de score op 2-1. ADO Den Haag speelde hierna de wedstrijd overtuigend uit wat een beloning was voor de collectieve inzet van de gehele ploeg. Opstelling ADO Den Haag: Mark Jacobs, Darryl Jodhabier (56e Bahadir Bulut), Jaimy de Groot, Kevin Sanchez Gomes, Pepijn van Zwieten de Blom, Mitchell Weissenberg, Jermain Mezach, Jeffrey van Roon (63e Guy Smith), Christiaan de Vroedt (40e Christiaan de Vroedt), Hector Hevel en Jersylee Riley

AFC C1 – ADO Den Haag onder 15 1 – 2 ADO Den Haag begon vandaag aan het bekeravontuur.De wedstrijd was nog maar amper begonnen toen de 0-1 op het scorebord kwam. Een voorzet van Joey van de Berg werd op Messi-achtige wijze afgemaakt door Jerdy Schouten. De wedstrijd golfde daarna op en neer maar ADO Den Haag hield de controle, maar vlak voor rust werd de wedstrijd stilgelegd wegens onweer. .De wedstrijd werd daarna hervat en toen het zonnetje verscheen ging ADO Den Haag ineens beter voetballen. In de 53e minuut gaf Karim Loukili een schitterende pass via een steekbal door de lucht die kwam terecht bij Sander Dominicus die op magnifieke wijze met een lob de keeper kansloos liet 0-2 .ADO Den Haag geloofde het daarna wel maar werd wakker geschud door een doelpunt van AFC.ADO Den Haag speelde daarna de wedstrijd gecontroleerd uit en kwam niet meer in gevaar waardoor de eindstand 1-2 werd in het voordeel van ADO Den Haag. ADO Den Haag onder 14 – Toernooi bij Sparta Sparta C2 – ADO Den Haag onder 14 1 – 1 FC Utrecht C2 – ADO Den Haag onder 14 0 – 0 ADO Den Haag onder 13 – FC Utrecht D1 1 – 1

ADO Den Haag speelde zijn bekerwedstrijd tegen FC Utrecht en begon sterk, maar de eerste kans was voor FC Utrecht, maar Delano Kloos maakte een goede redding en hield ADO Den Haag in de wedstrijd. Na een goede aanval van ADO Den Haag die over rechts begon was het Cirano de Groot die uit een voorzet van Donovan de Groot de 1-0 maakte. Nog voor rust wist FC Utrecht uit een corner de 1-1 te maken. In de 2e helft een gelijkopgaande wedstrijd met kansen voor beide doelen, maar gescoord werd er niet, waardoor de eindstand 1-1 werd. Quick D2 – ADO Den Haag onder 11 0 – 3 De eerste wedstrijd voor de beker startte vroeg (8.30), maar de spelers van ADO Den Haag hadden hier totaal geen last van. Vanaf het eerste moment was iedereen bezig om een goed voetballend resultaat neer te zetten. Dit is absoluut gelukt. Met name in de eerste helft speelde ADO Den Haag onder 11 prima voetbal. De spelers speelden elkaar goed in, speelden goed samen en maakten mooie acties. Het resultaat was dat er drie prima voetballende goals werden afgemaakt door Abdul Aziz. Omdat de achterhoede ook uitstekend speelde lukte het Quick niet om te scoren waardoor ADO Den Haag onder 11 als team een prima resultaat heeft neergezet door met 0-3 te winnen. De complimenten voor de spelers van een trotse trainer.

Uitslag Competitie ADO Den Haag onder 17 - Roda JC B1 7 – 1 Uitslagen bekerwedstrijden Sparta A1 - ADO Den Haag onder 19 0 – 0 ADO Den Haag onder 16 - Ajax B2 2 – 1 AFC C1 - ADO Den Haag onder 15 1 – 2 ADO Den Haag onder 13 - FC Utrecht D1 1 – 1 Quick D2 - ADO Den Haag onder 11 0 – 3 Uitslagen toernooien ADO Den Haag onder 14 - minitoernooi bij Sparta Sparta C2 - ADO Den Haag onder 14 1 – 1 FC Utrecht C2 - ADO Den Haag onder 14 0 – 0 Programma zondag 28 augustus 2011 De Graafschap - ADO Den Haag 12.30 uur ADO Den Haag onder 21 - Westlandia 1 14.00 uur ADO Den Haag onder 13 - Toernooi bij Victoria ADO Den Haag onder 12 - Toernooi FC Groningen ADO Den Haag B1 Landelijke Eredivisie B Jeugd Programma zaterdag 27 augustus 2011 ADO Den Haag - Roda JC 7 – 1 AZ - PSV 2 – 1 Heerenveen/Emmen - Ajax 1 – 0 Vitesse/AGOVV - Feyenoord/Excelsior 2 – 1 Willem II/RKC - Sparta R. 0 – 1 VA FC Twente - FC Utrecht 1 – 3 DE STAND 1. ADO Den Haag 01 – 03 (07 – 01) 2. FC Utrecht 01 – 03 (03 – 01) 3. AZ 01 – 03 (02 – 01) 4. Vitesse/AGOVV 01 – 03 (02 – 01) 5. Heerenveen/Emmen 01 – 03 (01 – 00) 6. Sparta Rotterdam 01 – 03 (01 – 00) 7. Feyenoord/Excelsior 01 – 00 (01 – 02) 8. PSV 01 – 00 (01 – 02) 9. Ajax 01 – 00 (00 – 01) 10. Willem II/RKC 01 – 00 (00 – 01) 11. VA FC Twente 01 – 00 (01 – 03) 12. Roda JC 01 – 00 (01 – 07) Programma zaterdag 3 september 2011 Heerenveen/Emmen - Roda JC 13.00 uur Feyenoord/Excelsior - Sparta R. 12.00 uur AZ - VA FC Twente 14.30 uur ADO Den Haag - FC Utrecht 14.30 uur Vitesse/AGOVV - Ajax 14.30 uur Willem II/RKC - PSV 14.30 uur