News

Vanaf maandag 15 augustus 2011 is betaald parkeren van toepassing op de terreinen rond het Kyocera Stadion. Vanaf dat moment zal er frequent door de politie Haaglanden worden gecontroleerd op parkeren op bijvoorbeeld de busbanen en de negen meterring rond het stadion en de Schelde.

P1 Dit terrein is specifiek bedoeld voor de bedrijven van het Forepark, buiten de grote evenementdagen en (thuis)wedstrijden om. P1 kan gebruikt worden voor bezoekers van de bedrijven en voor de werknemers van deze bedrijven in de vorm van maand- of jaarabonnementen of uitrijkaarten. De uitrijkaarten worden per uur naar boven afgerond. Hier geldt, net als op P2, dat voor het parkeren van 1 uur en 5 minuten een uitrijkaart van 2 uur nodig is. Er is geen betaalterminal op P1. Prijzen per uur € 1,75 incl BTW Uitrijkaarten kunnen door bedrijven bij ADO Den Haag worden aangekocht en verstrekt aan eigen bezoekers. Informatie over abonnementen vindt u onder het kopje Club, Kyocera Stadion en dan Bereikbaarheid. Parkeren is op eigen risico, ADO Den Haag kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bijvoorbeeld schade. Jaar-/maandabonnementen krijgen toegang behoudens de thuiswedstrijden van ADO Den Haag en/of vooraf aangekondigde grote evenementen in het stadion.

P2/P2 VIP Doordeweeks zal op dit terrein betaald parkeren worden ingevoerd voor een ieder die het Kyocera Stadion bezoekt. Betaald parkeren geldt bijvoorbeeld voor bezoekers die afspraken hebben met kantoorpersoneel, zij die activiteiten in het hoofdgebouw of stadion bezoeken, rondleidingen in het stadion willen of de Fanshop bezoeken. Betaald pakeren is niet van toepassing tijdens voetbalwedstrijden van ADO Den Haag. Procedure: Klant rijdt tot voor de slagboom: a) Hij/zij trekt een parkeerticket uit de terminal b) Hij/zij steekt zijn abonnement in de terminal Na zijn bezoek: a) Hij/zij betaalt via zijn ticket bij de cashless automaat (pin) voor de hal bij het hoofdgebouw, of tijdens de openingstijden van het hoofdgebouw aan de receptie (cash/pin) b) abonnement in de terminal bij uitrijden c) hij/zij heeft een uitrijkaart ontvangen Informatie over abonnementen vindt u onder het kopje Club, Kyocera Stadion en dan Bereikbaarheid. Leveranciers: Leveranciers melden zich via de intercom. Deze komt uit bij de receptionist van het hoofdgebouw. Hiervandaan kan de slagboom bedient worden of kan de leverancier via de negenmeter-ring worden omgestuurd Unithouders: Elke unithouder ontvangt 1 abonnement waarmee hij op niet evenement- en wedstrijddagen op P2 (/VIP) kan parkeren. Prijzen per uur € 1,75 incl BTW Uitrijkaarten kunnen door bedrijven bij ADO Den Haag worden aangekocht en verstrekt aan eigen bezoekers. Parkeren is op eigen risico, ADO Den Haag kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bijvoorbeeld schade. Jaar-/maandabonnementen krijgen toegang behoudens de thuiswedstrijden van ADO Den Haag en/of vooraf aangekondigde grote evenementen in het stadion.