De eerste oefenwedstrijd van onze Beloften is inmiddels een traditionele ontmoeting met Jong FC Volendam. Maandagavond speelden beide ploegen tegen elkaar aan De Dijk. Jong ADO Den Haag won met 0-3.

Coach Wilfred van Leeuwen kon beschikken over 22 spelers, variërend van jongens die de laatste weken op de bank zaten bij het eerste tot A-junioren. Hij stelde beide helften een ander team op, FC Volendam had door bijvoorbeeld vakanties de luxe van deze hoeveelheid spelers niet. Opstelling eerste helft: Martijn de Zwart; Diego Liefden, Tom Beugelsdijk, Christian Supusepa, Filip Luksik; Donny van der Dussen, Wouter de Vogel, Paul Mulders; Jaap van Duijn, Jordy Brouwer, Tjaronn Chery. Met dit team bleef het tot aan de rust 0-0, maar een prachtige halve omhaal van Jordy Brouwer die via de binnenkant van de paal jammerlijk weer uit de goal stuitte, mag niet ongenoemd blijven. Hij nam de voorzet vanaf rechts van Paul Mulders wel heel erg mooi op zijn slof. Opstelling tweede helft: Ricardo Kieboom; Robin Janmaat, Peter Korteling, Ricardo Samoender, Tim de Rijk; Diederick Hoogerwaard, Adil Tihouna, Hicham Faik; Stanley Elbers, Mike van Duinen, Jop Verhagen. Deze elf wisten het veldoverwicht van de eerste helft over te nemen van hun collega`s en ook nog eens drie doelpunten te maken. Mike van Duinen maakte de eerste twee goals, vooral de eerste zat mooi en loeihard in de kruising. Linksback Tim de Rijk scoorde de 0-3. Met deze overwinning hebben de Beloften hun eerste ontmoeting van het seizoen goed afgesloten, nadat de groep nu een week in training is.