News

De selectie, technische staf en een groep meegereisde sponsors zijn dinsdagavond veilig gearriveerd in Larnaca, op het International Airport van Cyprus.



Verslag: Ruud Mansveld
Fotografie: Orange Pictures / Laurens Lindhout

Wederom vertrok ADO Den Haag vroeg vanaf Rotterdam The Hague Airport, net als naar Litouwen. Na aankomst in Larnaca had het gezelschap nog een busrit van ongeveer 70 kilometer voor de boeg naar Nicosia. Omstreeks 16.20 uur lokale tijd kon er ingecheckt worden in het hotel, alwaar de selectie van de residentieclub tot en met vrijdag 29 juli aanstaande verblijft.
Nadat de spelers en staf hadden ingecheckt was er eerst een broodmaaltijd. Na de broodmaaltijd stond er een fitness training op het programma. Omstreeks 20.30 uur wordt er gedineerd, waarna de spelers de kamers op gaan zoeken voor een goede nachtrust. Voor woensdag staat er in de ochtend weer een fitness training in het zwembad gepland, gevolgd door een veldtraining die in de avond af gewerkt gaat worden in het stadion waar ook de wedstrijd gespeeld wordt.
Er moesten al meteen handtekeningen uitgedeeld worden. De voorbereiding in Cyprus op Omonia Nicosia is nu echt begonnen. Omonia stond ooit onder leiding van oud-ADOspeler Henk Houwaart, en oud-speler Stijn Vreven hield het als speler enkele maanden vol bij Omonia om vervolgens terug te keren naar Nederland om bij ADO Den Haag een contract te tekenen.