News

De staf van onze D2 houdt ons volledig op de hoogte van de belevenissen van het team in Slowakije. Hierbij een verslagje van de 1e en 2e dag van de Fragaria Cup.

De heenreis is goed verlopen, via het vliegtuig naar Boedapest en met de bus naar Slowakije (Presov). `s Avonds laat kwamen we aan bij het hotel in Presov. Na een korte nachtrust, zijn we sterk aan het toernooi begonnen. De organisatie van het toernooi heeft speciaal voor ons geregeld, dat het vervoer van het hotel naar de wedstrijden heen en terug plaats vindt per taxi. Wat een luxe!!! Van de korte nachtrust was niets te merken, want de eerste wedstrijd tegen FK Zirka Kiev uit de Oekraïne werd met goed voetbal gewonnen met 7-0. Doelpunten makers Lorenzo Seymonson (3x), Pascal Struijk, Cirano de Groot, Orlando Agues Ribeiro en Simo Choukoud allen één maal.
Ook de middagwedstrijd werd met goed voetbal en mooie combinaties, waar schitterende doelpunten uit voortkwamen, met 7-0 gewonnen van FC Minsk II uit Wit-Rusland. Doelpuntenmakers: Mike Bavelaar en Orlando Agues Ribeiro beiden twee maal, Pascal Struijk, Cirano de Groot en Lorenzo Seymonson ieder een keer. Gezien de lange reis van gisteren en de wedstrijden van vandaag hebben we besloten om de avond gezellig en rustig in het hotel door te brengen.
Morgen staan de wedstrijden tegen PFC "Pirin" Blagoevgrad uit Bulgarije en FK Drustav Svidnik uit Slowakije op het programma, deel van de wedstrijden zijn te volgen op de site van Fragaria Cup.`