News

Rob Reijenga, al ruim meer dan 15 jaar actief voor ADO Den Haag en nog veel langer in de Haagse sportwereld, heeft dinsdagavond van wethouder Sport Karsten Klein de Sportpenning van de stad Den Haag gekregen.

Een prachtig oorkonde, uiteraard de penning namens de burgemeester en wethouders en een mooie tot de verbeelding sprekende speech vielen Rob Reijenga ten deel. Hij neemt dit jaar afscheid als Commissaris van ADO Den Haag, na drie zittingstermijnen van vier jaar, het maximale aantal. ADO Den Haag zal Rob uiteraard ook nog bedanken voor al zijn werkzaamheden, maar daarom is het extra mooi dat de gemeente hem nu wilde eren voor bijna 40 jaar inzet voor de Haagse sport.Foto Peter van Oosterhout

Rob werd vooral geëerd vanwege zijn gedreven wijze waarop hij de belangen van de verenigingen voor wie hij vrijwillig actief was behartigde, wegens zijn grote kennis van reglement- en tuchtzaken in de voetballerij en het pionierswerk dat hij verrichte voor het vrouwenvoetbal bij ADO Den Haag.

Naast HFC en NV ADO Den Haag, en in het verleden HSV ADO en FC Den Haag, was Rob ook actief bij Te Werve Shell en de KNVB.

Wij feliciteren Rob van harte met deze zeer verdiende prijs en blijk van waardering.