News

Op 12 juni a.s. organiseert The Hague Jazz, in samenwerking met ADO KIDS, The Hague Jazz Kids, het leukste kinderfestival van deze zomer voor kinderen van&nbsp;1 tot en met 12 jaar oud. <br />

http://www.thehaguejazz.com/en/specials/nieuws/specials/44-thj-kids

Met spetterende optredens van Zirkus Zirkus, Fouradi, Yes-R, Ralf & Monsif. Kom dansen bij de Silent Disco & de Dansdokters, kom knutselen of laat jezelf schminken, neem je eigen muziekinstrument mee en kom jammen bij Steffen Morrison & Kern Koppen!

Voor alle ADO KIDS hebben we een speciale korting:
Wij zullen een korting geven van €2,75, dat komt overeenkom met het niet hoeven betalen van de reserveringskosten. De kaarten zijn dan maar 10 euro. Er moet wel gebeld worden om de kaarten te bestellen naar See Tickets via 0900- 1353.

Alle ADO KIDS komen onder vermelding van: Kidsfestival, in aanmerking voor korting. Bij online aankoop van de kaarten kan deze actie dus helaas niet!

Kleurplaat
En kom je naar The Hague Jazz Kids, dan maak je nog kans op een mooie prijs. Kleur deze kleurplaat zo mooi je maar kan en lever deze de 12e in bij Topaze in The Factory. Alle tekeningen worden opgehangen en wie weet verdient die van jou wel een geweldige prijs!