Consortium Bewegen Werkt

Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij is sinds 2024 onderdeel van het consortium van Bewegen Werkt. Dit consortium zet combinatiefunctionarissen in om de uitdagingen van beweegarmoede onder volwassenen en ouderen tegen te gaan. De club zet haar Community Builders in om de gezamenlijke doelen te bewerkstelligen. Projecten als OldStars in de Wijk, ADO Den Haag Footcamp in de Wijk en wandelgroepen zijn enkele voorbeelden hiervan.

Samen maken we uw regio gezonder

Hoe? Door middel van een preventieve aanpak, met een focus op beweging, roken, alcohol, voeding en ontspanning.

Mensen met een goede gezondheid ervaren een betere kwaliteit van leven dan ongezonde mensen. Je bent namelijk minder snel ziek, waardoor je meer plezier in je werk én de rest van je leven hebt. Ook ben je als gezond persoon productiever. Dat is niet alleen wat wij denken, maar ook wat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.

Wij zijn al met deze missie bezig sinds 1991. En met succes! Met onze aanpak behalen we resultaat op het gebied van vitaliteit, participatie en stoppen met roken. Dit doen wij met behulp van onze wetenschappelijk aantoonbaar effectieve diensten en onze enthousiaste medewerkers, die zowel persoonlijk contact als professionaliteit nastreven.

Meer informatie