News

Op vrijdag 13 november hebben Li Hu Wang van Eazie en Edwin Coret als voedingsdeskundige van de selectie van ADO Den Haag de samenwerkingsovereenkomst ondertekent. Eazie zal te zien zijn op de Jeugdopleiding van ADO Den Haag met twee reclameborden.

Eazie is het verse en gezondere food concept voor heerlijke wokmaaltijden, salades, wraps, smoothies en meer. Met de snelle en leuke service is Eazie het ideale restaurant om snel jouw benodigde maaltijd te halen of om even rustig bij te komen in een trendy omgeving.

Bij Eazie is het mogelijk om de maaltijd helemaal zelf samen te stellen met alleen de ingrediënten die jij lekker vindt. De wokmaaltijden worden a-la-minute bereid met ingrediënten die dezelfde dag nog geleverd zijn. Bewust leven wordt daarmee heel erg Eazie!

Eazie is dus niet alleen heel erg lekker, maar past tevens binnen een druk, gezond, trendy en sportief leven. Gezonde voeding is een van de belangrijke onderdelen in het leven van een topsporter. Daarom levert Eazie zijn gezonde maaltijden aan de selectie van ADO Den Haag.

ADO Den Haag en Eazie kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking met heerlijke en vooral gezonde maaltijden.