News

Basic-Fit heeft bij de wedstrijd ADO Den Haag - Ajax 6 supporters in het zonnetje gezet. Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er op verschillende tribunes cheques onder de stoelen verstopt. De gelukkige prijswinnaars die op het juiste stoeltje zaten, werden in de rust op het veld ontvangen door Basic-Fit voor een foto.

Basic-Fit had speciaal om de goede voornemens een extra zet in de goede richting te geven maar liefst vier keer een jaarabonnement voor de sportschool beschikbaar gesteld. Vier supporters mogen een jaar lang gratis sporten in één van de 140 Basic-Fit vestigingen in Nederland. Tevens werden er door Basic-Fit aan twee supporters van ADO Den Haag nog een gesigneerd shirt weggegeven.

Voor iedereen die afgelopen zondag niet in de prijzen is gevallen; u kunt nog steeds winnen door mee te doen aan de online actie via www.basic-fit.nl/adodenhaag. Basic-Fit verloot onder de inschrijvingen nog twee jaarabonnementen en 2 wedstrijdshirts.

Daarnaast ontvangen de eerste honderd bezoekers van een Basic-Fit vestiging bij het tonen van de bevestigingsmail een handdoek en/of bidon. Deze actie loopt tot en met 1 februari 2016, Basic-Fit verricht na deze datum de trekking. Winnaars worden telefonisch op de hoogte gesteld.