News

ADO Den Haag en AVANCA hebben hun samenwerking afgelopen dinsdag 24 september uitgebreid. AVANCA is al een van de jonge initiatiefnemers van Sky Lounge 'Out of the Box'. Hiernaast kan Tim Haaksma, oprichter van AVANCA, zich nu ook trotse sponsor van een bord met daarop "allesmobiel.nl" noemen. Het bord staat achter het doel aan de kant van de Aad Mansveld Tribune. (foto)

Tim Haaksma is een trouwe supporter van de club. In het SBS programma Voetbal is Business vertelde Haaksma dat hij vroeger al met zijn vader naar de wedstrijden van ADO Den Haag in het Zuiderpark ging. Toen stond hij samen met zijn vader ook al achter het doel. Dit maakt het bord achter het doel extra speciaal. Tim Haaksma vind het nog steeds een bijzonder gevoel om samen met zijn vader de wedstrijden van ADO Den Haag vanuit de Sky Lounge als sponsor te mogen bekijken.

AVANCA is een bedrijf dat accessoires produceert voor mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. In 2008 kwam het eerste product van AVANCA op de markt. Het bedrijf heeft inmiddels vestigingen in Engeland en Hong Kong en behoort tot één van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

ADO Den Haag verwelkomt AVANCA nu ook als bordsponsor en is erg blij met deze verdere samenwerking.