News

De ADO Den Haag OldStars zijn terug van weggeweest! Afgelopen donderdag 5 september 2024 markeerde de officiële start van het nieuwe seizoen 2024-2025 voor de OldStars. Dit bijzondere team is alweer voor het 11e opeenvolgende jaar onderdeel van de ADO Den Haag-familie. Het aankomende seizoen staat bol van de activiteiten, met maar liefst 40 trainingen op de planning.

De seizoensopening vond plaats op het sportcomplex van HVV Laakkwartier, waar de OldStars zich tussen 10.00 en 10.30 uur verzamelden. De ochtend begon ontspannen en gezellig. Onder het genot van een kop koffie werd er flink bijgekletst. Om 10.30 uur was het tijd om de sportkleding aan te trekken en zich voor te bereiden op de training.

De officiële aftrap van het seizoen werd gegeven door Lewis, Manager Operations, die het welkomstwoord deed. Hij werd gevolgd door Chimene, projectleider Gezondheid, die de OldStars informeerde met belangrijke informatie voor het komende seizoen. Vervolgens nam trainer Ramon het woord. Hij gaf een toelichting op de opzet en doelstellingen van de trainingen dit jaar, en benadrukte het belang van zowel plezier als gezondheid.

Als speciaaltje ontvingen alle deelnemers tijdens de seizoensopening hun eigen ADO Den Haag-tenue – dit jaar het uit-tenue van de club. De OldStars poseerden nog gezamenlijk voor een groepsfoto.

Na de opening gingen de OldStars onder leiding van Ramon meteen van start met een uitgebreide training. De sessie begon met een warming-up, gevolgd door verschillende trainingsvormen. De ochtend werd afgesloten met een aantal onderlinge partijtjes. 

De seizoensopening van de ADO Den Haag OldStars was een groot succes. De deelnemers kijken vol enthousiasme uit naar een jaar vol sportiviteit, verbondenheid en gezondheid. Het belooft een schitterend seizoen te worden, waarin de OldStars opnieuw laten zien dat voetbal geen leeftijd kent.