News

Op maandag 22 oktober verzamelden zich maar liefst 124 ADO KIDS bij het Cars Jeans Stadion voor het herfsttoernooi van de officiële kidsclub. Ze hadden er natuurlijk erg veel zin in om samen met hun helden van ADO Den Haag te mogen voetballen in het 'echte' stadion. Wie wil dat nu niet?! Het was dan ook een schitterende dag!

De ADO Den Haag-spelers die aan deze editie van het voetbaltoernooi meededen waren Robert Zwinkels, Wilfried Kanon, Erik Falkenburg en Nick Kuipers. Deze spelers kregen natuurlijk een groot applaus van de ADO KIDS. Het veld was verdeeld over twee helften; één voor de jongere kinderen en één voor de oudere kinderen. In beide poules speelden alle teams vier wedstrijden van tien minuten. De vele ouders hebben op de tribune allemaal kunnen genieten van de mooie acties, doelpunten en het plezier van de kinderen onderling. De ADO KIDS straalden van plezier! En het was mooi om te zien dat er ook veel talent aanwezig was bij de deelnemers.

Na het toernooi mochten alle aanwezige ADO KIDS uiteraard ook nog een handtekening en foto 'scoren' bij de ADO Den Haag-spelers. De spelers werden bijna bedolven onder een grote groep enthousiaste kinderen! Bij de prijsuitreiking kregen alle deelnemers ook nog een mooie medaille!

ADO KIDS, we hebben weer van jullie genoten! Fijne herfstvakantie!

Ben jij nog geen lid van ADO KIDS en lijkt het je ook leuk om dit eens te doen in de voorjaarsvakantie? Geef je dan nu snel op voor onze kidsclub!

Video van ADO TV van het ADO KIDS-toernooi

 

Fotogalerij van het ADO Kids-toernooi