News

Sinterklaas en de pieten zijn weer in het land en natuurlijk slaan zij de jonge fans van ADO Den Haag niet over! Woensdag 22 november waren zij dan ook op bezoek bij ADO Den Haag in het MFC/Supportershome! Wat een feest was dat!

Eerst was het de beurt aan 60 kinderen van 2 t/m 4 jaar en voor de meesten was het hun eerste Sinterklaasfeest. Gelukkig was onze eigen mascotte Storky er om de kinderen gerust te stellen. Wat hebben jullie goed gezongen voor Sinterklaas zeg! Een enkeling durfde zelfs mee te dansen met de pieten! En natuurlijk was het snoepgoed ook erg lekker!

Daarna kwamen er 60 ADO Den Haag-fans van 5 t/m 7 jaar om Sinterklaas welkom te heten. En ook nu kwam de Sint met zijn pieten aan met de brandweer, dat was echt cool! Nadat ze naar binnen 'gezongen' waren, bleken de Sint en pieten ook behoorlijk veel over ADO Den Haag en de fans te weten. De kinderen hadden op hun beurt een heleboel vragen voor Sinterklaas en de pieten en hadden ook mooie tekeningen gemaakt. En er waren ook nog twee leuke dansoptredens van de kids van Just Dance Studio uit Rijswijk. Iedereen deed spontaan en gezellig mee.

Na afloop kregen alle kinderen als cadeau een tas met heel veel leuke en lekkere dingen erin.

Bij deze willen we alle sponsors van harte bedanken:

Hanos Den Haag-Delft, Albert Heijn Leidschenveen, Sligro Den Haag Forepark, Henk Patat, Cars Jeans, By Adelaar (fanartikelen), Just Dance Studio en tot slot ADO Den Haag, ADO Den Haag in de Maatschappij, ADO Den Haag Fanshop, Supportersvereniging Haagsche Bluf, Fan Support Den Haag en ADO Journaal.

Mede dankzij jullie was het geweldig!

Bekijk hieronder de fotoserie van het Sinterklaasfeest!