De meidenteams van ADO Den Haag Vrouwen wachten nog op de eerste zege in het nieuwe jaar. Op Houtrust boog O16 zaterdag voor de jongens van Graaf Willem II VAC, terwijl O17 net tekort kwam tegen Wilhelmus.

Met een door ziekte en een blessure uitgedunde groep hadden de jongste meiden het moeilijk tegen de `reuzen` van Graaf Willem. De grote fysieke weerstand weerhield het team van het trainerstrio Scholte, Guijt en De Zeeuw er niet van flink tegenstand te bieden. Halverwege stond er een achterstand van 0-2 op het scorebord. Goed voetballend bleven de Haagse meiden strijden voor een beter resultaat. Een beloning in de vorm van een treffer bleef echter uit. De gasten wisten in de tweede helft nog wel een keer het net te vinden.

De meiden onder 17 deden lang niet onder voor tegenstander Wilhelmus. Omdat Lois Wieringa en Iris de Rouw allebei niet konden spelen, stond Dille de Kuiper van onder 16 in het doel. Met de hechte Haagse defensie was zij de aanval van de tegenstander een uur lang de baas. Vóór de rust onderscheidde de doelvrouw zich onder meer met een weggebokste corner, tweemaal tijdig uitlopen en een uit de voeten van een aanvaller gedoken bal. De beste Haagse aanval leidde tot een schietkans voor Asude van Oosten. Haar harde uithaal ging voorlangs.

Na de thee vergrootten de gasten de druk. De Kuiper greep goed in bij een kopbal en voorkwam een doorbraak met een attente interceptie. Na een uur had zij geen verweer bij een schot uit de rebound. Dailindy Duyvesteijn maakte daarna bijna gelijk. Haar schot werd net uit de hoek gegrabbeld. Aan de andere kant werd een schot van afstand de Haagse meiden uiteindelijk fataal: 0-2.

De beloften vochten een oefenduel uit met de jongens onder 15 van ARC. De Alphenaren wonnen uiteindelijk met 4-0. Anne Sellies en Manon van Raay waren allebei dicht bij een tegentreffer, maar die pijnstiller was de Haagse meiden ook in deze wedstrijd niet gegund.