News

De meiden onder 16 van ADO Den Haag Vrouwen slaagden er zaterdag niet in iets over te houden aan de uitwedstrijd tegen KMD.

De meegereisde aanhang zag het team van het trainerstrio Alex Scholte, Lisa Guijt en Victor de Zeeuw snel op achterstand komen. De rest van de eerste helft hield doelvrouw Dille de Kuiper haar doel schoon, maar wist de Haagse aanval weinig kansen te creëren. Beter voetbal na de thee leverde helaas onvoldoende resultaat op. KMD kwam nog drie keer tot scoren. In de 58ste minuut wist Lotte Vermeulen nog wel de Haagse eer te redden: 4-1.

De meiden onder 17 oefenden vrijdag tegen de Volewijckers en hadden het vizier op scherp staan. Romaissa Boukakar (6), Sue van der Made (3), Asude van Oosten (2), Beau Bongaards (2), Iris Remmers (2), Dailindy Duyvesteijn (2), Nikki van den Burg, Shannon Tabi en Lynn Verhoef toverden een eindstand van 20-0 op het scorebord.

Actiefoto`s: Carlo Bol