News

Er zijn topclubs die bedelen om een weekendje vrij om krachten te sparen voor een Europese krachtmeting. De meiden onder 14 van ADO Den Haag Vrouwen spelen het liefst twee keer in één weekend. Na SEV op zaterdag werd zondag in de Europa League JEKA aan de zegekar gebonden.

Na een nachtje rust kwamen de Haagse meiden in Breda weer goed uit de startblokken. Na 10 minuten bracht Asude van Oosten haar team aan de leiding. Lynn Verhoef en Shannon Tabi deden ook een duit in het zakje. Met de wind in de Haagse zeilen was er na de rust voor de meiden van JEKA helemaal geen houden meer aan. Celine van der Toorn nam als invalster direct twee doelpunten voor haar rekening. Nikki van den Burg boog een hoekschop in een treffer om. Daarna was het de beurt aan Amanda de Leur om twee keer toe te slaan. Alleen goed keeperswerk hield Van der Toorn en De Leur van een hat-trick. Bij de stand 0-8 wist JEKA vlak voor tijd nog de eer te redden: 1-8. Ook in de Europa League prijken de Haagse meiden nu trots bovenaan.