News

Zowel Alex Scholte als Peter Boshuizen hebben onlangs aangekondigd dat zij helaas, beiden wegens gezondheidsredenen, gedwongen afstand moeten nemen van hun functies bij ADO Den Haag Vrouwen.

Voor Alex Scholte betekent dit dat hij per direct stopt, niet alleen als assistent-trainer bij het Beloften-team van ADO Vrouwen, maar ook als technisch manager van de club.

Alex was vele jaren, en in diverse functies, zeer actief betrokken bij ADO Vrouwen.Hij geeft aan met groot verdriet afscheid te nemen van zijn mooie club ADO Den Haag en zijn speelsters, maar voor hem geldt: `hoewel ADO Vrouwen en `mijn meiden` mij zeer nauw aan het hart gaan, ik ben toch als eerste echtgenoot en vader, en dat staat gewoon voorop, die keuze is dan ook weer niet zo moeilijk`.

Het bestuur geeft aan `Alex, als een echte ADO Vrouwen-man, zeer te gaan missen, hij was toch een beetje het boegbeeld van de club met zijn voetbal-kennis en passie voor het vrouwenvoetbal.

Maar gezondheid gaat boven alles, dus we begrijpen heel goed dat hij deze keuze maakt`.

En voor Peter Boshuizen betekent dit dat hij, na 1,5 jaar hierin actief te zijn geweest, moet stoppen als hoofdtrainer bij het Beloften-team. Peter kwam bij de club als vader van 1 van de speelsters, en heeft zich vervolgens volledig ingezet om de club te helpen en te ondersteunen daar waar mogelijk.

`Die steun zal ik blijven geven, alleen niet meer door het dagelijks op het veld staan, dat is nu even helaas niet meer mogelijk`.

Het bestuur geeft aan `zijn enthousiaste en zeer betrokken coaching en inzet te gaan missen, maar hoopt Peter weer snel in een andere rol te mogen terugzien`.

Bestuur, staf en speelsters danken zowel Alex als Peter nogmaals voor de passie en jarenlange inzet voor de club, en wensen ze alle sterkte met hun gezondheid.