News

Het is een speciale interlandbreak geworden voor Ravel Morrison. De middenvelder ging voor het eerst in zijn carrière op pad met het nationale team van Jamaica en kwam tijdens het vriendschappelijke tweeluik met Saoedi-Arabië in beide duels in actie voor de ploeg van bondscoach Theodore Whitmore. Beide wedstrijden hadden een bijzonder karakter voor Morrison.

Afgelopen zaterdag vierde de 27-jarige middenvelder als invaller al zijn debuut in deel één van de dubbele ontmoeting met Saoedi-Arabië, die wel met 3-0 verloren ging. Drie dagen later werd het nog mooier voor de speler van ADO Den Haag: hij mocht vanaf de aftrap beginnen en zette een uitstekend optreden neer. Hij was één van de drijvende krachten in de 1-2 zege in het Prince Faisal bin Fahd Stadion, die tot stand kwam na een 1-0 achterstand. Morrison werd in de blessuretijd, moe maar zeker ook voldaan, naar de kant gehaald bij The Reggae Boyz.

Het waren voor Morrison dus zijn eerste twee interlands voor de Jamaicaanse ploeg. De middenvelder kwam in het verleden uit voor diverse nationale jeugdteams van Engeland, maar had nog geen optreden in het vlaggenschip van een land op zijn naam staan. Nu is het dus gekomen tot twee interlands voor Jamaica, het land waar Morrison ook een paspoort van heeft.