News

ADO Den Haag zal in de voorbereiding van het seizoen 2020/2021 ook een oefenwedstrijd spelen tegen NAC Breda. De ploeg van hoofdtrainer Aleksandar Rankovic is op zaterdag 15 augustus te gast in het Rat Verlegh Stadion, waar om 16.00 uur zal worden afgetrapt. Het is het derde duel van de oefencampagne.

Eerder werd al bekend dat ADO Den Haag op vrijdag 31 juli, tijdens het trainingskamp in Mierlo, een besloten oefenwedstrijd zal afwerken tegen MVV Maastricht. Daarnaast gaat ADO Den Haag op zaterdag 8 augustus op bezoek bij Almere City FC (aftrap 17.00 uur) en ontvangt het op zaterdag 22 augustus Vitesse in het eigen Cars Jeans Stadion. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur en zal rechtstreeks worden uitgezonden op FOX Sports.

Nadere informatie volgt
Over de rest van het oefenschema en de eventuele aanwezigheid van publiek bij oefenwedstrijden zal later meer duidelijkheid ontstaan. ADO Den Haag onderzoekt momenteel de mogelijkheden en berekent onder meer hoeveel Seizoenkaarthouders er binnen de huidige regelgeving in het Cars Jeans Stadion ontvangen kunnen worden en volgens welke indeling dit het beste kan gebeuren.