News

ADO Den Haag en Donny Gorter zijn per direct uit elkaar gegaan. De overeenkomst met de 31-jarige linkspoot is in goed overleg ontbonden wegens een gebrek aan speeltijd.

Daarmee komt er na drie jaar een einde aan de samenwerking tussen ADO Den Haag en Gorter. De oud-speler van NAC Breda, AZ, Aalborg BK en Viborg FF kwam vanaf zijn komst in januari 2017 tot 31 officiële wedstrijden in Haagse dienst. In het huidige seizoen kwam de linksachter annex controlerende middenvelder niet in actie.

“Natuurlijk had ik, zeker in de afgelopen periode, op meer speeltijd gehoopt. Daarom is dit het beste voor beide partijen. Het is jammer dat het op deze manier is gelopen, maar ik kijk toch met een positief gevoel terug op mijn periode bij ADO Den Haag”, zegt Gorter over zijn vertrek uit het Cars Jeans Stadion. “Ik heb hier mooie dingen meegemaakt, zoals de eindsprint in het seizoen 2016/2017 en de plaatsing voor de play-offs om Europees voetbal in het jaar daarna. Ik koester deze herinneringen en blijf de club altijd met interesse volgen.”

ADO Den Haag bedankt Gorter voor zijn inzet en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.