News

Hij zette zelf de aanval op na een lange bal en rondde vervolgens een mooie voorzet van testspeler Jordan Spece af met een fraaie volley: Michiel Kramer. De 31-jarige spits voelt zich goed, wat mede komt door de frisse energie die de nieuwe trainers hebben gebracht. ADO TV sprak na de 2-0 zege op vv Noordwijk, waarin Kramer de 1-0 maakte, met de doelpuntenmaker.

De overwinning op Noordwijk speelde zich af op de derde dag van het trainingskamp van ADO Den Haag in Alhuarín el Grande, een plaatsje in Andalusië. Na de oefenwedstrijd was het tijd voor wat rust en een bezoek van een paar uurtjes aan Marbella.

Dinsdag en woensdag staan er weer trainingsdagen in Spanje gepland voor ADO Den Haag, dat donderdag opnieuw een oefenwedstrijd speelt. Dan is TSG 1899 Hoffenheim, de huidige nummer zeven van de Bundesliga die door de Nederlandse trainer Alfred Schreuder geleid wordt, de tegenstander.

Via de officiële kanalen van ADO Den Haag blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen op het trainingskamp in Zuid-Spanje. Naast de website kan je de ploeg volgen via Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en de ADO Den Haag App.