News

Daags na de fraaie 4-0 zege op PEC Zwolle kwamen de spelers en staf van ADO Den Haag voor de laatste keer in 2017 bijeen. Er werd genoten van een kerstontbijt, waarbij materiaalman Rob Ravestein en keeper Robert Zwinkels in het zonnetje werden gezet.

Fons Groenendijk nam eerst het woord. De trainer bedankte de spelers in een mooie speech voor een bijzonder jaar. Technisch manager Jeffrey van As riep vervolgens Rob Ravestein naar voren. De materiaalman trad op 1 juli 2005 in dienst en werd in de tijd van André Wetzel van de jeugdopleiding overgeheveld naar het eerste elftal. Rob krijgt als dank voor al zijn bewezen diensten voor de club, samen met zijn vrouw, een mooi weekend aangeboden.

Robert Zwinkels werd ook door Van As in het zonnetje gezet. De doelman keepte op 13 december tegen Roda JC zijn honderdste wedstrijd in de Eredivisie en kreeg uit handen van Van As een aandenken aan deze mijlpaal overhandigd: een shirt met het nummer 100 op de rug.

Namens iedereen van ADO Den Haag wensen wij jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Bekijk hier onze kerstvideo!