News

Dirk Heesen en John Nieuwenburg blijven werkzaam voor ADO Den Haag. Beide trainers tekenden een contract voor drie seizoenen bij de Haagse club.

De 47-jarige Heesen als assistent–trainer van Fons Groenendijk, Nieuwenburg blijft actief als fysiektrainer van de selectie van ADO Den Haag.

Heesen kwam in februari terug naar ADO Den Haag. De club waar hij tussen 1992 en 1998 meer dan 250 wedstrijden voor speelde. Als assistent van trainer Fons Groenendijk was hij mede verantwoordelijk voor de ommekeer in de competitie van ADO Den Haag en het daaraan gekoppelde lijfsbehoud.

De 38-jarige Nieuwenburg was de afgelopen twee seizoenen al verantwoordelijk voor de fitheid van de spelers van ADO Den Haag. Het eerste jaar nog als assistent van Nol Hornix en het afgelopen seizoen zelfstandig. Samen met fysiotherapeut Edwin Coret is Nieuwenburg ook verantwoordelijk voor de revalidatie van geblesseerde spelers.

Ekrem Kahya gaat de club verlaten. De assistent-trainer heeft besloten om zijn contract niet te verlengen en niet op de aanbieding in te gaan.
“We hebben er binnen onze mogelijkheden alles aan gedaan om de staf van vorig seizoen bij elkaar te houden. Ik ben er erg blij mee dat Heesen en Nieuwenburg zijn ingegaan op onze aanbieding en in Den Haag blijven werken. Dat we afscheid moeten nemen van Ekrem Kahya vind ik vervelend. We waren over iedereen heel tevreden, ook over Ekrem, maar met hem kwamen we er niet uit,” aldus Manager Voetbalzaken Jeffrey van As.