News

Na een mooie overwinning tegen FC Volendam staat er nogmaals een thuiswedstrijd voor de boeg. De tegenstander is Excelsior Rotterdam. De Kralingers zijn het seizoen wisselend begonnen. ADO Den Haag kent daarentegen een prima competitiestart en zal dit willen voortzetten. De wedstrijd zal om 20:00 uur van start gaan in het Bingoal Stadion. Kom jij vrijdag naar de wedstrijd? Hier lees je alles wat je moet weten voor je wedstrijdbezoek. 

Feiten en weetjes

  • Echte Hagenees: komende vrijdag komt Excelsior-spits Mike van Duinen op bezoek in Den Haag. Mike van Duinen is geboren en getogen in Den Haag en speelde van 2011 t/m 2015 voor het eerste van ADO Den Haag. In deze tijd speelde hij 117 wedstrijden en scoorde 30 keer.
  • Moeilijk te voorspellen: als we kijken naar de onderlinge balans tussen ADO Den Haag en Excelsior in de eerste divisie, is het enorm spannend. In de 10 eerdere ontmoetingen op het tweede niveau won ADO Den Haag er vijf, speelde ze één keer gelijk en won Excelsior vier keer.
  • Excelsior historisch goed: Excelsior won de laatste twee wedstrijden van ADO Den Haag in alle competities en kan voor het eerst in hun geschiedenis drie wedstrijden op rij van de Hagenaars winnen.
  • Ongeslagen status vasthouden?: ADO Den Haag bleef ongeslagen in de eerste drie competitiewedstrijden van het seizoen (W1, G2) en kan voor het eerst sinds 2016/17 in hun eerste vier competitieduels ongeslagen blijven (toen in de Eredivisie, W3, G1).
  • Winstdroogte buitenshuis: Excelsior wist hun laatste zestien competitiewedstrijden buitenshuis niet te winnen (G5, V11), de vorige langere dergelijke reeks van de Kralingers dateert van augustus 2011-augustus 2013 (35).
  • Bulykin evenaren: Daryl van Mieghem was direct bij een doelpunt betrokken in zijn eerste drie competitieduels van dit seizoen (2 goals, 1 assist) en kan de eerste ADO Den Haag-speler worden die dit in de eerste vier duels van een competitieseizoen doet sinds Dmitri Bulykin in 2010/11 (5 duels in de Eredivisie).

KOOP NU JE TICKET

Iedereen met een persoonlijk ADO Den Haag-account kan eenvoudig één kaart kopen voor de wedstrijden tegen Excelsior Rotterdam, Telstar en Jong FC Utrecht zonder de extra identificatiestappen te doorlopen. Het is echter nog wel een vereiste dat deze kaart gekoppeld is aan je eigen account. Kinderkaarten kunnen op de wedstrijddag nog wel bij de stadionkassa aangekocht worden.

Koop je kaart met een ADO Den Haag-account
Voor het duel tegen Excelsior Rotterdam kun je dus eenvoudig en direct één kaart aanschaffen via de Officiële ADO Den Haag Ticketshop. Heb je nog geen account? Dan kun je eenvoudig een nieuw ADO Den Haag-account registreren via ADO Den Haag-account registratie

BESTEL JE SEIZOENKAART VOOR VRIJDAG 15:00 UUR

Deze week is het de laatste kans om een ADO Den Haag Seizoenkaart 2024-2025 te bestellen. Supporters hebben nog tot aanstaande vrijdag 15:00 uur om een Seizoenkaart aan te schaffen. De Seizoenkaart is nog altijd de meest voordelige manier om bij alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag aanwezig te zijn. Bestel hier direct je Seizoenkaart!

Heb je jouw Seizoenkaart vrijdag dan nog niet thuis ontvangen check dan allereerst of je een geïdentificeerd account hebt. Is deze nog niet geïdentificeerd, dan zijn er drie mogelijkheden om dat alsnog te doen. Je kunt online de stappen (iDIN) doorlopen om jouw account te identificeren: identificeer jouw account op vertoon van legitimatie in de Fanstore of maak jouw account compleet bij de stadionkassa op vertoon van een legitimatie. Je Seizoenkaart zal in dat geval uiterlijk drie uur voor de wedstrijd digitaal beschikbaar zijn in de online ticketomgeving. Klik op uw naam rechtsboven om vervolgens op 'Mijn Seizoenkaarten' te klikken. Klik op de gele button 'Toon Seizoenkaarten' voor digitale toegang tot de wedstrijd vrijdag. 

Optreden Wesley de Bruin op het veld

Ook deze wedstrijd wordt er weer voor entertainment gezorgd voorafgaand aan de wedstrijd. SV Haagsche Bluf heeft voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam niemand minder dan Wesley de Bruin gestrikt om het publiek op te warmen. De Haagse zanger kent het Nederlandstalige lied als geen ander en zal er zeker een feestje van maken. 

STADIONKASSA'S OP DE WEDSTRIJDDAG OM 17:00 UUR OPEN; FANSTORE VANAF 14:00 UUR

De stadionkassa's openen drie uur voor aanvang van de wedstrijd dus vanaf 17:00 uur kun je er terecht voor alle vragen over kaartverkoop en eventuele identificatie van je account. Voor de wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze collectie alvast online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop!

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag heeft met ingang van vorig seizoen een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst gezet door te starten met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt:

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen.
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage.
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje.
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage.

ADO Den Haag wenst iedereen alvast een hele fijne wedstrijd!

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Excelsior Rotterdam, seizoen 2024-2025