News

Lee Bonis is de nieuwe spits van ADO Den Haag. De goaltjesdief uit Noord-Ierland arriveerde gisteren in de Hofstad en tekende een contract voor twee seizoenen. Om nader kennis te maken met onze nieuwe nummer negen ging ADO TV in gesprek met de aanvaller die vorig seizoen 28 keer het net wist te vinden voor Larne FC, de club uit zijn geboorteland waar hij kampioen mee werd in het afgelopen seizoen. 

Met de overstap naar ADO Den Haag gaat een grote wens voor de 25-jarige Bonis in vervulling: de stap over het water maken naar het Europese vasteland. "Ik wilde al vanaf jonge leeftijd mijn carriere ooit aan de overkant van het water voortzetten. Ik kreeg nu eindelijk de kans daarvoor en die heb ik gegrepen."

Er is geen enkele twijfel over het doel dat Bonis heeft in Den Haag. "Doelpunten maken", zegt de Noord-Ier met een glimlach op zijn gezicht. "Het is mooi als je de fans mee krijgt en ze achter je gaan staan. Ik heb ook een persoonlijk doel voor komend seizoen, maar die houd ik voor mezelf. Ik ben hier gewoon om doelpunten te maken, goed te spelen en zoveel mogelijk minuten te maken."

Met zijn doelpunten wil de fysiek sterke centrumspits ADO Den Haag helpen in de weg omhoog. "Ik denk dat ADO Den Haag een grote club is en op het hoogste niveau thuishoort. In dit stadion zou iedereen willen spelen en ik heb het geluk dat ik dat kan doen."

Bekijk hieronder het gehele interview van ADO TV met de nieuwe spits Lee Bonis.