News

Op donderdag 8 augustus heeft er een constructief gesprek plaatsgevonden tussen hoofdtrainer Darije Kalezic, technisch directeur Joris Mathijsen en een afvaardiging van diverse supportersgroepen. Tijdens dit gesprek zijn er verschillende actuele onderwerpen aan bod gekomen die momenteel leven onder diverse supporters van ADO Den Haag. Het gesprek dat heeft plaatsgevonden is, ondanks een aantal kritische noten, door alle partijen als positief ervaren.

Als club waarderen we de feedback van onze supporters. We realiseren ons dat het belangrijk is om niet alleen te luisteren, maar ook naar onszelf te blijven kijken om te zien hoe we zaken kunnen verbeteren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om middels deze open gesprekken de verbinding met onze supportersgroepen op te zoeken en te versterken.

Als vervolg op deze bijeenkomst is afgesproken dat er op korte termijn een vervolgoverleg zal plaatsvinden. Bovendien is er afgesproken dat er volgende week een interview zal plaatsvinden met hoofdtrainer Darije Kalezic. Supporter Alberto van der Spiegel is voor dit interview door de diverse supporters groepen naar voren geschoven om vragen te kunnen stellen aan de hoofdtrainer van onze mannenselectie. Zeker gezien het feit dat er nog veel supporters met vragen zitten en uit het gesprek ook naar voren is gekomen dat veel verhalen een eigen leven zijn gaan leiden. Om zo transparant mogelijk te zijn richting iedereen die onze club een warm hart toedraagt, zal dit vraaggesprek worden opgenomen en gepubliceerd.

Wij kijken uit naar de start van het nieuwe seizoen. Laten we er met elkaar een mooi en succesvol jaar van maken.