News

ADO Den Haag voegt Sekou Sylla per direct toe aan de selectie. De 25-jarige verdediger is transfervrij en tekent een contract voor één seizoen in Den Haag.

 Sekou Sylla genoot een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Excelsior Rotterdam, totdat hij Kralingen in 2015 achter zich liet en zijn jeugdopleiding vervolgde bij Excelsior Maasluis. Daar speelde de linksback tot de zomer van 2021 om vervolgens een stap hogerop te maken. In de Keuken Kampioen Divisie kwam de geboren Schiedammer een half seizoen uit voor TOP Oss, totdat toentertijd Eredivisionist SC Cambuur hem in de winterstop overnam. Sylla speelde 38 officiële wedstrijden voor de club uit Leeuwarden, waarvan tien duels in de Eredivisie en de overige 28 in de Keuken Kampioen Divisie (25) en TOTO KNVB Beker (3).

240808ab15486

 “Het binnenhalen van een passende linksback stond nog op ons wensenlijstje.”, start technisch directeur Joris Mathijsen over het contracteren van Sekou Sylla. “Hij heeft de specifieke kwaliteiten die wij bij een linksback zoeken en beschikt daarnaast over de nodige ervaring in de Keuken Kampioen Divisie.”

240808ab15422