News

Het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie gaat voor ADO Den Haag komende zaterdag officieel van start! De Hagenaars beginnen de competitie met een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo komende zaterdag 10 augustus. De bal zal vanaf 16:30 uur gaan rollen in het Bingoal Stadion. Kom jij onze ploeg te steunen tijdens de seizoenstart? Hier lees je alles wat je moet weten voor je wedstrijdbezoek.

Feiten en weetjes

  • Steeds sterker op Haagse bodem: VVV-Venlo won drie van de laatste zes uitduels in alle competities met ADO Den Haag (G1, V2), terwijl geen van de voorgaande veertien wedstrijden op Haagse bodem gewonnen werd (G6, V8).
  • Dit keer wel een doelpunt?: ADO Den Haag kwam niet tot scoren in de laatste twee wedstrijden in de eerste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie en kan voor het eerst ooit drie openingswedstrijden op rij doelpuntloos blijven (eerder twee in 1998-1999).
  • Assistkoning Van Mieghem: Daryl van Mieghem gaf sinds 2021/22 meer assists dan elke andere speler in de Keuken Kampioen Divisie (29), de ADO-speler kwam in deze periode echter niet tot een goal of assist tegen VVV-Venlo in 266 speelminuten in de competitie.

Ereronde voor onze jeugdteams

Net als voor de hoofdmacht staat het seizoen ook voor onze jeugdteams op het punt van beginnen. En ook voor onze jongens- en meidenteams geldt: een nieuwe ronde, dus nieuwe kansen. Uiteraard zijn er diverse mutaties geweest binnen de jeugdteams en zijn er veel spelers bijgekomen. Om al onze jeugdspelers het seizoen goed te laten starten en de nieuwe jongens en meiden te verwelkomen zullen onze jeugdteams komende zaterdag in de rust een ereronde lopen en worden de ploegen voorgesteld aan het Haagse publiek. Bij deze willen we iedereen oproepen om onze talentvolle voetballers en voetbalsters met een daverend applaus te begroeten!

KOOP NU JE TICKET

Iedereen met een persoonlijk ADO Den Haag-account kan eenvoudig één kaart kopen voor de wedstrijden tegen VVV-Venlo, FC Volendam en Excelsior Rotterdam zonder de extra identificatiestappen te doorlopen. Het is echter nog wel een vereiste dat deze kaart gekoppeld is aan je eigen account. Kinderkaarten kunnen op de wedstrijddag nog wel bij de stadionkassa aangekocht worden. 

Koop je kaart met een ADO Den Haag-account
Voor het duel tegen VVV-Venlo kun je dus eenvoudig en direct één kaart aanschaffen via de Officiële ADO Den Haag Ticketshop. Je kunt eenvoudig een nieuw ADO Den Haag-account registreren via ADO Den Haag-account registratie. Heb je al een ADO Den Haag-account? Dan is het meteen mogelijk om één ticket aan te schaffen via de online ticketomgeving.

BTN TICKETS

VRIJDAG VANAF 12:00 FANSTORE GEOPEND VOOR VRAGEN OVER KAARTVERKOOP

Komende vrijdag is de fysieke Fanstore in het Bingoal Stadion vanaf 12:00 uur geopend voor het beantwoorden van alle vragen over kaartverkoop. Moet je bijvoorbeeld nog een foto laten maken voor de uitkaartstatus of identificeren voor het verkrijgen van je Seizoenkaart? Of lukt het niet met het aanmaken van een ADO Den Haag-account? Kom dan tussen 12:00 en 17:00 uur langs en wij beantwoorden al je ticketing vragen! 

Seizoenkaarthouders
Heb je jouw Seizoenkaart onverhoopt nog niet thuis ontvangen check dan allereerst of je een geïdentificeerd account hebt. Is deze nog niet geïdentificeerd, dan zijn er drie mogelijkheden om dat alsnog te doen. Je kunt online de stappen (iDIN) doorlopen om jouw account te identificeren, identificeer jouw account op vertoon van legitimatie in de Fanstore of maak jouw account compleet bij de stadionkassa op vertoon van een legitimatie. Direct na identificatie is de Seizoenkaart ook digitaal op te halen in de online ticketomgeving. Klik op uw naam rechtsboven om vervolgens op 'Mijn Seizoenkaarten' te klikken. Klik op de gele button 'Toon Seizoenkaarten' voor digitale toegang.

STADIONKASSA'S OP DE WEDSTRIJDDAG OM 13:30 UUR OPEN; FANSTORE VANAF 12:00 UUR

De stadionkassa's openen drie uur voor aanvang van de wedstrijd dus vanaf 13:30 uur kun je er terecht voor alle vragen over kaartverkoop en eventuele identificatie van je account. Voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo is de Fanstore vanaf 12:00 uur geopend. Mocht je onze collectie alvast online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop!

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag heeft met ingang van vorig seizoen een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst gezet door te starten met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage. 

ADO Den Haag wenst iedereen alvast een hele fijne wedstrijd!

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - VVV-Venlo, seizoen 2024-2025