News

Op de tweede dag van het trainingskamp in Zeeland sprak onze verslaggever van ADO TV met Finn de Bruin. De 20-jarige middenvelder kent namelijk een uitstekende voorbereiding tot nu toe en maakte tijdens de oefenduels tot nu toe veel minuten. Daarnaast is De Bruin vanaf het aankomende seizoen officieel speler van de hoofdmacht. "Ik had er stiekem op gehoopt dus dan moet je daar hard voor werken. Nu ik de beloning heb gekregen ben ik daar heel erg blij mee."

Voor Finn de Bruin is het niet allemaal nieuw bij het eerste. Halverwege het vorige seizoen maakte trainer Darije Kalezic voor het eerst gebruik van De Bruin, die toen nog uitkwam voor onze Onder 21, in de bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Een paar weken na zijn debuut in december 2023 mocht de voormalig jeugdspeler van SV Nootdorp mee naar het winterse trainingskamp in Spanje en zou hij in de maanden daarna nog geregeld minuten maken voor het eerste elftal.

Nu is De Bruin dus volwaardig speler van de hoofdmacht en hij voelt zich goed op zijn plek. "We hebben wel twee trainingen op een dag hier, dat is zwaar, maar het is voor mij goed te doen. Ik voel me goed, ben fit en het gaat goed in de voorbereiding. Ik heb niks te klagen."

Deze week staan er tijdens het trainingskamp naast de vele trainingen ook nog twee oefenduels op het programma. Een mooie gelegenheid om in het ritme te komen en aan de fitheid te werken om klaar te zijn voor de competitie. "Ik zal alles geven in de wedstrijden, want ik wil altijd winnen. Het belangrijkste voor nu is om fit te worden en niet geblesseerd te raken. In de competitie moet je er namelijk meteen staan."

Bekijk hieronder het gehele interview met Finn de Bruin op de tweede dag van het trainingskamp in Zeeland.