News

ADO Den Haag heeft Steven van der Sloot als eerste versterking toegevoegd aan de selectie. De 22-jarige rechtsback komt transfervrij over van Schalke 04 en heeft een contract voor twee seizoenen getekend in Den Haag.

Steven van der Sloot, geboren in Limbe, Kameroen, begon in Nederland met voetballen bij Haaglandia. De verdediger maakte in 2012 de overstap naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag waar hij drie seizoenen voetbalde voordat hij een plekje in de jeugdopleiding van Feyenoord veroverde. Na vier seizoenen in Rotterdam bracht Van der Sloot zijn laatste jeugdjaren door bij Ajax. In de zomer van 2022 verruilde Van der Sloot Jong Ajax voor het Duitse Schalke 04. Bij de club uit Gelsenkirchen maakte hij de afgelopen twee seizoenen deel uit van het tweede elftal.

*Steven van der Sloot* of ADO Den Haag

Technisch directeur Joris Mathijsen over het aantrekken van Van der Sloot: “Steven is een talentvolle rechtsback die de afgelopen twee seizoenen de nodige ervaring heeft opgedaan bij Schalke. We zijn ervan overtuigd dat Steven, met zijn potentie, van meerwaarde kan zijn voor ADO Den Haag.”

Steven van der Sloot sluit zich aan bij de woorden van technisch directeur Mathijsen: “Ik ben blij om weer terug in Den Haag te zijn. Ik heb het gevoel dat ik mijzelf de komende seizoenen bij ADO Den Haag verder kan ontwikkelen en hoop op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van de ambities van de club.”

*Steven van der Sloot* of ADO Den Haag