News

Raymond Mulder, keeperscoach van het eerste mannenteam, gaat ADO Den Haag verlaten. De 47-jarige keeperstrainer maakt per direct de overstap naar K. Beerschot VA dat komend seizoen uitkomt op het hoogste niveau van België.

Mulder was al sinds 2009 actief voor ADO Den Haag waar hij begon als keeperstrainer in de jeugdopleiding. Sinds 2016 is Mulder keeperstrainer van het eerste elftal en fungeerde hij eveneens als specialist in spelhervattingen. 
"Na vijftien prachtige jaren vertrek ik bij ADO Den Haag. In die jaren heb ik alles mogen meemaken: van werken in de jeugdopleiding tot de play-offs om Europees voetbal tot keepers uit de opleiding zien groeien naar het eerste elftal. Ik wil de club danken voor de kansen die ik gekregen heb. Het heeft me als coach en als mens gevormd. Ik wens de club en onze supporters heel veel succes toe in de toekomst en hoop ik dat de club komend seizoen terugkeert naar waar de club hoort: de Eredivisie. Ik zal als supporter geregeld terugkeren in het stadion om de ploeg te steunen.", aldus vertrekkend keeperstrainer Raymond Mulder.

ADO Den Haag wenst Raymond veel succes in zijn nieuwe stap! 

230703ab23156