News

ADO Den Haag begint het seizoen 2024/2025 op zaterdag 10 augustus om 16:30 uur met een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Dat blijkt uit het definitieve competitieprogramma dat op maandag officieel naar buiten is gekomen. In dit bericht lees je alle relevante informatie over het definitieve schema, dat voor ADO Den Haag één wijziging heeft ten opzichte van het conceptprogramma dat vorige week werd gepubliceerd.

Eerst in eigen huis
De competitie zal voor ADO Den Haag dus starten op zaterdagmiddag 10 augustus om 16:30 uur met een thuisduel tegen VVV-Venlo in het Bingoal Stadion. Een week later, op zaterdag 17 augustus, speelt ADO Den Haag een uitduel tegen FC Dordrecht. Dit duel zal ook om 16:30 uur aanvangen. In speelronde 3 ontvangen de Hagenaars FC Volendam in het Bingoal Stadion op vrijdag 23 augustus om 20:00 uur. Voor de laatste speelronde zal ADO Den Haag afreizen naar Venlo voor een uitwedstrijd tegen VVV. Dit duel vindt plaats op vrijdag 9 mei 2025 om 20:00 uur.

Wijziging
Ten opzichte van het eerder bekendgemaakte conceptprogramma is er voor ADO Den Haag één wijziging. Het uitduel tegen Roda JC Kerkrade in speelronde 36 zal niet op vrijdag 25 april, maar op donderdag 24 april plaatsvinden met 20:00 uur als ongewijzigde aanvangstijd.

Speeldagen
ADO Den Haag komt in het eigen stadion dertien keer op vrijdag, één keer op zaterdag, viermaal op zondag en eenmaal op maandag in actie. De uitwedstrijden staan gepland op donderdag (één keer), vrijdag (tien keer), zaterdag (twee keer) zondag (twee keer) en maandag (vier keer). 

Download hier het gehele competitieschema voor in de agenda.

Defintief programma Keuken Kampioen Divisie 2024/2025
(klik op de afbeelding voor de printversie)

programma2425 website