News

Zondag wordt er om 12:15 uur afgetrapt in het Bingoal Stadion tegen Almere City FC. Sinds lange tijd spelen we weer op zondag en met elkaar maken we er een fantastische dag van. Hieronder lees je alles wat je over de wedstrijd moet weten! 

FEITEN EN WEETJES

  • Onderling resultaat: ADO Den Haag treft Almere City FC voor de zesde keer in de Keuken Kampioen Divisie; beide ploegen wonnen deze ontmoeting tweemaal (1 remise, doelsaldo 6-10).
  • Kopkansen: ADO Den Haag deed dit seizoen 120 van de 423 doelpogingen in de Keuken Kampioen Divisie met het hoofd (28%), zowel absoluut als relatief het hoogste aantal in de competitie.
  • Krappe marge: Almere City won dit seizoen twaalf competitieduels met een marge van één doelpunt (waaronder de laatste twee), in de afgelopen zeven Keuken Kampioen Divisie-seizoenen deed alleen De Graafschap dat in 2020/21 vaker (13).
  • Laatste treffen: Het laatste onderlinge duel was de eerste voor Advocaat die dit seizoen terugkeerde bij ADO Den Haag. Op bezoek bij Almere City werd toen nog verloren, daarna zette ADO Den Haag onder leiding van Dick Advocaat een mooie reeks neer door 11 wedstrijden ongeslagen te blijven.
  • Opgepast: Jeredy Hilterman was in zijn twee voorgaande KKD-duels met ADO Den Haag vier keer trefzeker, waarvan twee keer in de voorgaande ontmoeting dit seizoen; alleen tegen Jong Ajax scoorde de Almere-spits vaker in de Eerste Divisie (5 goals in 9 duels).

ALLEEN ONLINE KAARTVERKOOP

Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om twee kaarten te bestellen, enkel online. (Halve) Seizoenkaarthouders kunnen naast de kaart die recht geeft op toegang nog één kaart bijbestellen voor een vriend, familielid of kennis. Hiervoor is wel een (nieuwe) registratie met identificitie-check vereist. Houd rekening met een eenmalige verwerking van 24 uur. Volg éénmalig onderstaande stappen, dan kun je in de toekomst gemakkelijk een kaart aanschaffen. Let op: kaarten zijn niet te koop aan de stadionkassa.

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa enkel als informatiepunt (geopend vanaf 10:15 uur) en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

Nog geen registratie? 
Doorloop eenmalig de stappen via adodenhaag.nl/registratie
Lukt het onverhoopt niet je te registreren? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volledig geregistreerd? 
Heb je bovenstaande registratie en verificatieproces al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk jouw kaart bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS 

KIDS DAY: LEX SCHOENMAKER FAMILIETRIBUNE UITVERKOCHT

De vakken T, U, V, W op onze Lex Schoenmakertribune zijn reeds volledig uitverkocht. Wil je als gezin nog naar de wedstrijd dan raden wij een plek aan op de vakken D, E of J. 

FANPLEIN MET LEUKE ACTIVITEITEN

Vanaf 10:15 uur is er al van alles te beleven op het Fanplein voor het Bingoal Stadion. Voor meer informatie over onze Kidsday, klik hier

korting keepersuit kids 1x1

FANSTORE: 40% KORTING OP HET UITTENUE

Op de wedstrijddag is de Fanstore vanaf 10:00 uur geopend. Daarbij is de huidige korting van 40% op de uit- en keepersshirts zeker een extra reden om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Mocht je onze collectie al willen bekijken, bezoek dan onze webshop!

ROOKVRIJ BINGOAL STADION

Graag willen iedereen bewust maken dat er in Nederlandse voetbalstadions, al met ingang van het seizoen 2020/2021, niet meer gerookt mag worden. Destijds is er veel aandacht voor geweest maar graag willen we dit nogmaals onder de aandacht brengen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat het Bingoal Stadion rookvrij is en zal hier dan ook strenger op toezien.

Een extra reden voor strenger toezicht is ook het feit dat er, tijdens een thuiswedstrijd, een controle is geweest van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Hierbij is geconstateerd dat het op teveel plekken mis gaat. Vooralsnog blijft het bij een waarschuwing, maar bij volgende controles kunnen boetes volgen. ADO Den Haag zal eventuele boetes één op één doorbelasten aan de overtreders. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine van ADO Den Haag - Almere City FC.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Almere City, seizoen 2022-2023