News

ADO Den Haag gaat op vrijdag 21 april op bezoek bij De Graafschap, de aftrap is om 20:00 uur. Kaarten zijn nu in de verkoop. De verkoop loopt tot woensdag 19 april 15:00 uur. De regeling betreft een verplichte buscombi. Ook de kaartverkoop van de nog resterende thuiswedstrijd tegen Helmond Sport en FC Dordrecht is nu gestart. Lees hieronder alles over de voorwaarden. 

De Graafschap-uit
Enkel Seizoenkaarthouders en Clubkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Een buscombi-ticket kost EUR 28,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 16:15 uur waarna we uiterlijk om 16:45 uur zullen vertrekken op weg naar Doetinchem. Er zal een tussenstop van maximaal 30 minuten worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd! Alle informatie tref je op de Ticketinfo pagina.

Helmond Sport en FC Dordrecht-thuis
Op vrijdag 28 april speelt ADO Den Haag de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport waarna op vrijdag 12 mei alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma staat. FC Dordrecht is dan de tegenstander in een wedstrijd die om meerdere redenen bijzonder zal zijn. Daarover later meer!

(Halve) Seizoenkaarthouders zijn reeds in het bezit van een toegangskaart en kunnen op vertoon van de huidige hardcard of eerder bij aaschaf per email ontvangen digitale seizoenkaart naar binnen. Daarbij mag je één extra kaart aankopen. Dus wil je een vriend(in), kennis of familielid mee nemen dan kan je deze aanschaffen via jouw Officiële ADO Den Haag Ticketshop account. Let op! Voor het aanschaffen van deze extra kaart dien je eveneens een nieuwe registratie te voltooien. Voor meer informatie hoe je deze registratie kan voltooien ga je naar adodenhaag.nl/registratie

Jong Ajax-uit (geen kaartverkoop toegestaan)
Op maandag 8 mei speelt ADO Den Haag de uitwedstrijd bij Jong Ajax. Voor deze uitwedstrijd is voor supporters van ADO Den Haag geen kaarten in de verkoop. Zowel bij de thuis- als uitwedstrijden zijn bezoekende supporters vanwege veiligheidsredenen niet welkom.