News

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven is van start gegaan. Op maandag 14 maart zal ADO Den Haag het duel, dat eerder werd uitgesteld, inhalen. Voor deze uitwedstrijd geldt een verplichte buscombi. Er zijn in totaal 450 kaarten voor de buscombi beschikbaar.

FC Eindhoven - ADO Den Haag (maandag 14 maart) 
Om 20.00 uur zal er afgetrapt worden tegen FC Eindhoven. De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven loopt tot donderdag 10 maart 12:00 uur. Voor het bezoeken van uitwedstrijden dien je in het bezit te zijn van een geldige Seizoen- of Clubkaart. Er geldt een verplichte buscombi waarvoor 450 kaarten beschikbaar zijn. Verzamelen voor vertrek is vanaf 17:00 uur. Uiterlijk 17:30 uur vertrekt de buscombi naar Eindhoven. Kaarten kosten EUR 25,- en koop je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving 

Eerder aangekochte kaarten
Reeds aangekochte kaarten voor de uitgestelde wedstrijd tegen FC Eindhoven zijn niet geldig. ADO Den Haag zal dit bedrag zo spoedig mogelijk retourneren en heeft iedereen met een ticket voor de buscombi hierover persoonlijk geinformeerd.