News

Wat missen we het toch om samen het voetbal te beleven in het stadion. Het voelt niet alleen lang geleden, het ís het ook. Nog steeds is 29 februari 2020 de dag dat we voor het laatst met elkaar in een goedgevuld stadion konden samenkomen. De 0-0 tegen Heracles Almelo van toen roept niet direct herinneringen op, maar toch zit ons geheugen vol met onvergetelijke momenten in ‘ons’ Cars Jeans Stadion. Terwijl we blijven hopen dat hier zo snel mogelijk nieuwe herinneringen bij zullen komen, willen we graag onze waardering uitspreken voor de onvoorwaardelijke steun waar we dit seizoen op kunnen rekenen.

Waardering voor Seizoenkaarthouders
Op 1 februari vierde ADO Den Haag alweer haar 116-jarig bestaan. Iedereen heeft in al die jaren zijn of haar eigen specifieke gevoel ontwikkeld bij de club, maar desondanks vormen we samen de ADO Den Haag-familie. Want ook al zit de club in een lastige periode, de steun is hartverwarmend. De onvoorwaardelijke support van Seizoenkaarthouders en betrokkenen die onze club een warm hart toedragen is meer dan geweldig, maar tegelijkertijd ook van cruciaal belang. Om onze waardering hiervoor te tonen, zullen wij in de komende twee weken met onze Seizoenkaarthouders in contact treden. 

Seizoenkaarthouders die aan het begin van dit seizoen hebben gekozen voor (Full) Support kunnen op korte termijn een persoonlijk bericht tegemoetzien, waarin ADO Den Haag nogmaals haar dank wil uitspreken voor de actieve keuze voor steun.

Automatisch doorlopende Seizoenkaarten
Supporters die afgelopen zomer niet actief hun Seizoenkaart hebben verlengd, maar gebruikmaken van de automatisch doorlopende Seizoenkaart, zullen telefonisch geïnformeerd worden over de persoonlijke opties die voor hen van toepassing zijn. Uiteraard is ook de dankbaarheid richting deze Seizoenkaarthouders enorm.

Meer informatie volgt
Het is een lastig seizoen, maar we blijven strijden tot het bittere eind. Tegelijkertijd zullen wij alles blijven doen wat binnen onze macht ligt om eenieder die ADO Den Haag een warm hart toedraagt weer zo snel mogelijk in het Cars Jeans Stadion te mogen ontvangen. In het kader hiervan is het mooi dat er wat perspectief lijkt te ontstaan.

Seizoenkaarthouders zullen aan het einde van het huidige seizoen geïnformeerd worden over het verlengen van de Seizoenkaart voor de jaargang 2021/2022.