News

Met verdriet heeft ADO Den Haag kennisgenomen van het overlijden van Ruud Schotman. De zeer gewaardeerde vrijwilliger overleed afgelopen zaterdag op de leeftijd van 69 jaar. Aan de club droeg hij zijn steentje bij als rondleider, gastheer en chauffeur. 

Kenmerkend aan Schotman was dat hij zich altijd één voelde met ADO Den Haag, de club waar hij zich enorm thuis voelde. Dat bleek ook wel uit het feit dat hij op vrijwillige basis veel werk verzette voor zijn favoriete club. Maar liefst negen jaar lang zette hij zich vol overgave in voor ADO Den Haag, waar hij ook wel liefkozend ‘kleine Ruud’ werd genoemd. 

Als rondleider en gastheer wist Schotman zijn liefde en passie voor ADO Den Haag als geen ander over te brengen op anderen. Niet voor niets was hij ook een periode coördinator van de rondleiders. Schotman zette zich bovendien in voor de jeugdopleiding, waar hij twee dagen per week actief was als chauffeur. De gewaardeerde kracht stond bekend als een fijne collega, op wie je altijd kon rekenen. 

ADO Den Haag gaat Ruud enorm missen. De club wenst de familie en vrienden van hem veel sterkte met het grote verlies.