News

Nog geen plannen voor de voorjaarsvakantie en ben je helemaal gek van voetbal? Dan is de ADO Den Haag Voetbalschool of het ADO Den Haag Voetbalkamp echt iets voor jou!

Het ADO Den Haag Voetbalkamp
Drie dagen lang voetbalplezier in een mooi ADO Den Haag Voetbalkampen-tenue, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen én je voetbalvaardigheden ontwikkelingen? Het gebeurt allemaal tijdens het ADO Den Haag Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie voor kinderen tot en met 12 jaar! Wat kun je als deelnemer verwachten?

In de voorjaarsvakantie (23, 24 en 25 februari, dagelijks van 8.30 tot 14.30 uur) wordt er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 12 jaar op het jeugdcomplex van ADO Den Haag (De Aftrap) een leuk voetbalkamp georganiseerd.

Wat kun je als deelnemer verwachten?
- Je eigen ADO Den Haag Voetbalkampen-tenue 
- Nieuw: Skill Games uit FIFA 21 
- Gezonde tussendoortjes en drinken  
- Begeleiding van gekwalificeerde jeugdtrainers 
- ADO Den Haag Voetbalkampen-medaille
- Kans op leuke voetbalprijzen

Wil jij meedoen of meer informatie? Ga snel naar: www.adodenhaag.nl/voetbalkampen

kamp2

De ADO Den Haag Voetbalschool
Voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar is het ook mogelijk om jouw voetbalvaardigheden en skills gedurende 10 trainingen bij de ADO Den Haag Voetbal- en Keeperschool te ontwikkelen.

Zondagochtend 14 maart staat de eerste training van de ADO Den Haag Voetbalschool en Keepersschool module op het programma op het jeugdcomplex van ADO Den Haag (De Aftrap). De trainingen staan onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde jeugdtrainers. Gedurende 10 weken wordt er gewerkt in drie verschillende thema’s: aanvallen, techniek en omschakelen.

Wil jij meedoen of meer informatie? Ga snel naar: www.adodenhaag.nl/voetbalschool

kamp3