Organisatie

Namens de gehele spelersgroep wil ik graag even de aandacht vragen. We willen iedereen die zondag met ons mee is gegaan naar Rotterdam hartelijk danken, want het was geweldig het volle groengele vak te zien en de aanwezigheid van onze supporters te voelen. Dat gaf ons het extra zetje om tot de laatste seconde door te blijven vechten, met het bekende mooie resultaat.

Wij als spelers hopen dat jullie ons vrijdagavond wederom massaal komen steunen. We hebben echter wel een dringend verzoek. Laat enig vuurwerk alsjeblieft thuis! Ook wij hoorden de knal in De Kuip en we waren allemaal behoorlijk aangedaan toen we later hoorden dat er een flink aantal slachtoffers is gevallen in ons vak. Eén jongen heeft zwaar en blijvend letsel, alsmede zeker tien andere personen met uiteenlopende verwondingen, zeker geen zaken om luchtig over te doen. Wij leven intens mee met deze supporters die deze vreselijke pech hebben gehad.

Wij als spelersgroep, willen jullie zó graag achter ons hebben, en als het kan met zo veel mogelijk, maar we hebben echt aan jullie persoonlijk voldoende. Jullie onvoorwaardelijke steun is als een warme deken voor ons, dus we hopen weer op jullie te kunnen rekenen vrijdagavond. Graag zonder vuurwerk!

Danny Buijs