Organisatie

Met Kees Luijckx in de basis startte ADO Den Haag zondag een uurtje eerder dan gepland (de ontbrekende lichtinstallatie deed het duel vervroegen) het duel met Wuppertaler SV. De ploeg van Raymond Atteveld won met 2-0 door doelpunten van Danny Buijs en invaller Andres Oper.

Een dag voor de wedstrijd werd de ochtendtraining verregend, waardoor de begeleidingsstaf direct op zoek ging naar een veld dat het overvloedige water wel goed doorgekomen was. Het inmiddels vertrouwde Veld D werd `s middags verruild voor een ander veld op hetzelfde complex.

Op de wedstrijddag waren de velden en het weer alweer een stuk beter. De wedstrijd werd uiteindelijk beslist door aanvoerder Danny Buijs en een mooie uitgespeelde aanval die eindigde bij de in de tweede helft ingevallen Andres Oper. Toornstra zorgde voor de opening op Verhoek en deze wist de bal voor het intikken bij de stageloper te krijgen.

Na een afsluitend diner op zondagavond, maakte de selectie zich alweer klaar voor de terugreis. Maandag rond het middaguur komt de groep terug naar Nederland, na wederom een geslaagd trainingskamp onder ideale omstandigheden.