Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Opzeggen Seizoen Club Card

Hieronder vindt u de procedure en voorwaarden voor het opzeggen van uw Seizoen Club Card:

  • De Seizoen Club Card wordt bij aanvang aangegaan voor de duur van een seizoen. Binnen deze periode kunt u de Seizoen Club Card niet tussentijds opzeggen.
  • Na het eerste seizoen wordt uw Seizoen Club Card, behoudens opzegging, automatisch omgezet in een Seizoen Club Card met onbepaalde duur. Deze kan door u te allen tijde tussentijds worden opgezegd met een opzegtermijn van een maand. Hierbij wordt het restitutiebeleid gehanteerd zoals uiteengezet in punt 3.
  • De Seizoen Club Card geeft u recht op afname van alle thuiswedstrijden in de Eredivisie (met uitzondering van de play-offs) tegen een voordeeltarief/korting. Bij een tussentijdse opzegging overeenkomstig punt 2 vervalt de Seizoen Club Card en daarmee tevens de korting. In dat geval wordt u geacht de reeds gespeelde thuiswedstrijden te hebben afgenomen tegen de reguliere prijs van de dagkaart verkoop per gespeelde thuiswedstrijd. Aan de hand van dit bedrag wordt vervolgens bepaald of en voor welk bedrag u recht heeft op restitutie. Natuurlijk zal het nooit zo zijn dat u geld moet bijbetalen

Voorbeeld 1:

U heeft een Seizoen Club Card op de Haaglanden tribune. U zegt uw Seizoen Club Card op per 31 januari. Op dat moment zijn er elf thuiswedstrijden gespeeld. U heeft € 295,00 betaald voor het gehele seizoen, dus inclusief korting. U heeft 11 thuiswedstrijden bezocht die een gemiddelde (reguliere) waarde vertegenwoordigen van 11 x € 27,50 = € 302,50. Dit is meer dan de betaalde prijs van € 295,00. U krijgt dus geen geld terug.

Voorbeeld 2:

U heeft een Seizoen Club Card op de Haaglanden tribune. U zegt uw Seizoen Club Card op per 31 december. Op dat moment zijn negen thuiswedstrijden gespeeld. U heeft € 295,00 betaald voor het gehele seizoen, dus inclusief korting. U heeft 9 thuiswedstrijden bezocht die een gemiddelde (reguliere) waarde vertegenwoordigen van 9 x € 27,50 = € 247,50. U krijgt dus € 47,50 terug.

Procedure opzeggen

Wanneer u uw Seizoen Club Card wilt opzeggen, kunt u dit per e-mail aangeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw relatienummer en naam.

Opgezegde Seizoen Club Card verandert niet automatisch in Club Card

Veel supporters denken dat de Seizoen Club Card na opzegging automatisch een Club Card wordt, maar dat is niet waar. Voor een ADO Den Haag Club Card moet u opnieuw een aanvraag indienen en dus langs de afdeling Ticketing komen. Terwijl het voor 14 van de 17 wedstrijden niet meer nodig is om een Club Card in bezit te hebben en u nu zelfs zonder Club Card online kaarten kan kopen voor deze 14 wedstrijden, lijkt het erop dat het hebben van een Club Card steeds een mindere noodzaak heeft. Niets is minder waar. We noemen enkele zeer belangrijke voordelen van de Club Card:

  • Met een Club Card krijgt u 5% korting op het kopen van kaarten via E-ticketing.
  • Alleen met een Club Card is het mogelijk om kaarten te kopen voor de drie meest beladen wedstrijden van het seizoen (Ajax, Feyenoord en FC Utrecht).
  • Alleen met een Club Card kunt u ook kaarten kopen bij het Ticketboxverkooppunt bij u om de hoek
  • Kaarten aanschaffen via het nieuwe E-ticketing systeem is met een Club Card veel eenvoudiger. U hoeft dan niet iedere keer weer opnieuw al uw gegevens in te voeren.
  • Mogelijkheid tot aanschaf van toegangskaarten voor uitwedstrijden.