Update: Deze wedstrijd is uitgesteld. Zie de verdere berichtgeving op onze website voor meer informatie. 

 

In het weekend van 22, 23 en 24 maart staat het Nederlandse competitievoetbal volledig in het teken van het Vrouwenvoetbal WKND. Alle spotlights zijn dan gericht op de wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie, die gespreid over drie dagen allemaal een unieke aanvangstijd hebben. Doel van het Vrouwenvoetbal WKND is om zoveel mogelijk fans het vrouwenvoetbal in het stadion te laten beleven. 

ADO Den Haag Vrouwen speelt in dit specifieke weekend een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Op zondag 24 maart om 12.15 uur trappen de ploegen af in het Bingoal Stadion, gelegen aan het Haags Kwartier 55 in Den Haag. Help jij mee om het landelijke toeschouwersrecord te verbreken? Voor slechts €2,50 zijn kinderen al van de partij. Volwassenen kunnen voor €5,00 euro een kaartje bemachtigen!

Bestellen van een kaartje
Voor deze wedstrijd is het eenvoudig om een kaartje te bestellen. Klik op de button onder dit bericht of ga naar tickets.adodenhaag.nl. Heb je al een ADO Den Haag-account? Dan kun je eenvoudig inloggen en een kaart bestellen. Heb je nog geen ADO Den Haag-account, dan vul je jouw persoonlijke gegevens in en kun je na bevesting van je e-mailadres direct wedstrijdkaarten bestellen. 

Seizoenkaarthouders ADO Den Haag gratis toegang
Seizoenkaarthouders die de thuiswedstrijden van onze mannen bezoeken krijgen de mogelijkheid deze specifieke wedstrijd gratis bij te wonen. Seizoenkaarthouders ontvangen hierover binnenkort een persoonlijke mail. Vanwege de interlandperiode komen onze mannen dit weekend niet in actie en is het dus de perfecte gelegenheid om ons vrouwenelftal aan te komen moedigen!

Groepskortingen
Groepen vanaf elf personen hebben recht op een groepskorting. Aanvragen hiervoor kunnen worden ingediend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..