Voor ADO Den Haag Vrouwen staat komende zaterdag een belangrijke bekerwedstrijd op het programma. In eigen huis ontvangt de ploeg van trainer Sjaak Polak PSV Vrouwen in de halve finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen. Het duel tussen de twee halvefinalisten zal worden afgetrapt om 15:30 uur in het Bingoal Stadion. Een prachtig affiche waarbij de ADO Vrouwen de steun van de fans goed kan gebruiken. 

Wedstrijd- en ticketinformatie

Het stadion zal om 14:00 uur openen, dus anderhalf uur voor de aftrap van dit bekerduel. Er zijn nog tickets beschikbaar op de Eretribune die deze wedstrijd geopend zal zijn. Koop je tickets online via www.adovrouwen.nl/tickets of bij de hoofdingang van het stadion voorafgaand aan de wedstrijd. Seizoenkaarthouders zullen gratis toegang hebben tot dit duel. Let op: ADO Kids kunnen eveneens, op vertoon van de ADO Kids kaart, voor 3,- naar de wedstrijd. Parkeren is gratis en kan op een van de parkeerplaatsen (P2 of P3) voor het Bingoal Stadion. 

Mooi affiche!

Het zal een zeer spannende wedstrijd gaan worden. ADO Vrouwen en PSV Vrouwen troffen elkaar pas één keer eerder dit seizoen. Dat duel eindigde in een 1-1 gelijkspel en beide teams hebben op dit moment een gelijk aantal punten (26) in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Wat ook een mooi gegeven is: mocht ADO Den Haag Vrouwen zich verzekeren van een finaleplek dan mag het de eindstrijd van het bekertoernooi in eigen huis spelen! Op donderdag 18 mei om 16:00 uur zal de finale in het Bingoal Stadion plaatsvinden tussen de winnaars van de wedstrijden ADO Den Haag Vrouwen - PSV Vrouwen en Jong PSV Vrouwen - FC Twente Vrouwen.