Met het duel tegen Almere City FC is er eindelijk weer een wedstrijd op de zondagmiddag op komst! En dus hopen we dat het weer gezellig druk met kids zal worden op de Lex Schoenmaker Familietribune. Het zal om meerdere redenen in ieder geval een speciale middag worden. Zo is er veel entertainment voor jong en oud, toont de ADO Kids Club een wel heel bijzonder spandoek en is er een speciale actie voor de ADO KIDS Club-leden! 

Fanplein

Vanaf 10.15 uur voorafgaand aan het duel tegen Almere City FC is er uitgepakt! Op het sfeervol ingerichte Fanplein staan er meerdere springkussens waar onze jongste fans zich voor de wedstrijd lekker kunnen uitleven. Uiteraard is er ook aan de ouders gedacht en zijn er genoeg horecapunten om een lekker hapje of drankje te doen!

Bijzonder spandoek

De Kidsday krijgt een extra bijzonder tintje, want onze ADO Kids hebben namelijk iets heel moois gemaakt: een levensgroot zelfgemaakt spandoek. Anderhalve maand geleden hebben meer dan 50 kinderen van de ADO Kids Club gewerkt aan het meterslange doek. Dat deden zij niet alleen, want ze kregen hulp van zowel supportersvereniging FanSupport als spelers en speelsters van ADO Den Haag, zoals Kishna, Wehrmann, Rijsbergen en Balfoort. Het doek zal tegen Almere City FC voor het eerst zichtbaar zijn op de Lex Schoenmaker Tribune!

lex schoenmaker tribune uitverkocht

Lex Schoenmaker Familietribune uitverkocht

Helemaal mooi is dat de Lex Schoenmaker Familietribune is uitverkocht. Wil je met je gezin toch naar de wedstrijd dan raden wij aan een kaart aan te schaffen voor de vakken D, E of J. Met elkaar zorgen we voor een fantastisch sfeer in het Bingoal Stadion. Zorg dus dat je erbij bent, deze mag je niet missen! 

BTN TICKETS

Ben je na 1 januari nog niet naar een wedstrijd van ADO Den Haag geweest dan heb je een nieuwe registratie nodig. Ga naar adodenhaag.nl/registratie om éénmalig het registratieproces te doorlopen en (ook in de toekomst) éénvoudig tickets te kunnen bestellen.